Upcoming Movies
Moderator: Moridin
- Freddy Krueger
- Adept
- Freddy Krueger
- Adept
- Freddy Krueger
- Adept
Е, не е задължително, съдейки по сериалите на HBO от последните години, по-скоро се залага на не толкова известни актьори, с тук-там по-известни лица. Но няма смисъл да си блъскаме главите, то тепърва ще се пише сценария, след което ще се търсят режисьор(и) и места за снимки, самият кастинг ще уточнява графика на актьорите и т.н. Струва ми се, че ще е малко чудо, ако снимките започнат в края на тази година, по-реалистично ще е ако почнат да снимат през 2008-ма, и първите серии са готови в края на 2008-ма или началото на 2009-та. Примерно за Rome си спомням, че втория сезон беше обявен веднага след края на първия, т.е. измина малко повече от година докато почне излъчването му, и то при готов кастинг и декори.Roland wrote:Откажи се, тв-актьори ще са.
This signature is not yet rated
- Freddy Krueger
- Adept
Абе аз досега от каста на сериал на ХБО не съм оставала недоволна, напротив, доста добре си ги подбират смея да твърдя. Сериалите им са добри, имам надежди. Жалко само, че докато излезе и един епизод от въпросния сериал по Песен за огън и лед ще минат години
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Freddy Krueger
- Adept
- BaYa
- Forsaken
Принципно, хич НЕ се бъркаш, той Е испански, та жалко за разбитата надежда, де!Muad_Dib wrote: Филмът не беше ли принципно на испански? Надявам се да се бъркам.

Демек, режисьора е мексиканец, но темата продължава да е за Испанската Цивилна Война 1936-39 г.; актьорите са испанци и т.н.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Stardust.DELgado wrote: А ето и един филм който очаквам с голям интерес:
http://www.imdb.com/title/tt0486655/
ОК, но що за фентъзи/сайфай може да направи Матю Вон питам се. Преди месец-два и аз му разглеждах новите проекти и мн ме учуди този филм. Все пак след филми като Гепи, 2 димящи дула, Лейър Кейк, да се захване с някакво си фентъзи.

pulled out