Гледано напоследък
Moderator: Moridin
Току-що изгледах последните 2 епизода на Bokura ga Ita
Ааа, толкова тъжно ми стана като го изгледах, 2 пъти по-тъжно като видях реално в мангата какво става
Ех, още един сериал приключи, мъкаа, мъкаа /не че не следя още 5-6, ама това са подробности
/
Между другото гледах тези дни Тоторо и Лапута - и двата изтеглени преди намсиколко време - та и двата ми бяха изключително сладки, като всички Гиблински филми, де

Между другото гледах тези дни Тоторо и Лапута - и двата изтеглени преди намсиколко време - та и двата ми бяха изключително сладки, като всички Гиблински филми, де

Хааа свалих си Bastard! на огм
ма съба е тъъъп английския деа. Но пък пон екачестовто и на без тва крапи анимацията си е супер.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Зная, че не е аниме, но е японско - Hana Yori Dango, игрален японски сериал, от който са излезли 9 епизода (сезон 1-ви) и ако се не лъжа 2 от втори. Току що гледах 1-вия епизод и съм много доволна, адски готино е.
Last edited by Elayne on Tue Jan 16, 2007 9:28 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Като сме почнали със драмите,аз загледах корейския(ако не се лъжа) Jumong,още съм в началото но за сега ми изглежда добре 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Уааааааааа! Уааааааааааа!Elayne wrote:Зная, че не е аниме, но е японско - Hana Yori Dango, игрален японски сериал, от който за излезли 9 епизода (сезон 1-ви) и ако се не лъжа 2 от втори. Току що гледах 1-вия епизод и съм много доволна, адски готино е.
Тва ми е любимото шожо!!!
Има и аниме сериал - 52 епа. И манга с 35 тома - нея я прочетох преди 2-3 седмици (докато Сашко нанкаше сутрин, аз четях ли четях). Елейн, ако ти се гледа анимето, можеш да си го вземеш от Петя или Роланд - оставила съм го на някой от двамата. Много готин олдскуул е. Няма нит един пеерас вътре!
А Тсукаса ми е един от най-любимите любимци евър!!! Искам и аз такъв мъж!
Кефи Цукаса
, аз си паднах по Руй обаче, жалко, че така се завъртяха нещата. Изгледала съм 5 епизода и съм толкова мощно влюбена в сериала, че няма накъде повече. Абсолютно великолепен е.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Леле...
Порових малко за снимки на актъорите и съм в културен шок и жлъчна криза. Какво са направили с МОЯ Тсукаса??? Това е ужасно бухууууу!!!
Иначе някои от мацките са ебаси мацките!
Мъжете са генерално зле, ма то и без това японците са обречени да изглеждат като мазни андрогинни гейове, дори в най-куул модерния си облик.
Порових малко за снимки на актъорите и съм в културен шок и жлъчна криза. Какво са направили с МОЯ Тсукаса??? Това е ужасно бухууууу!!!

Иначе някои от мацките са ебаси мацките!

Хаха, Amelia, не ти завиждам ^^
То по принцип японските мъже тука много ги мразят яко ...в смисъл, не ги долюбват нещо
А Тсукаса ..т.е. Матсумото Джун е доста известен японски идол, ако мога така да го нарека, затова са го прибрали за ролята ..въпреки че на мен Руи също по-ми допадна ^^, както и Тсукуши ..кефи мацката.
Бтв, аз мангата я харесах, анимето нещо не можах да го изгледам, нямам идея докъде покрива или не покрива мангата, обаче след сериала нещо анимето ми се видя гола вода -_-'.
Иначе паралелно с новия сезон на Дангото, гледам и драмата на Гокусен ..ох, вътре пак е същият идол, добре поне, че във втория сезон го махат.
Обаче пак си ме радва сериалчето, Янкуми си е същата смахната учителка ^^
То по принцип японските мъже тука много ги мразят яко ...в смисъл, не ги долюбват нещо

А Тсукаса ..т.е. Матсумото Джун е доста известен японски идол, ако мога така да го нарека, затова са го прибрали за ролята ..въпреки че на мен Руи също по-ми допадна ^^, както и Тсукуши ..кефи мацката.
Бтв, аз мангата я харесах, анимето нещо не можах да го изгледам, нямам идея докъде покрива или не покрива мангата, обаче след сериала нещо анимето ми се видя гола вода -_-'.
Иначе паралелно с новия сезон на Дангото, гледам и драмата на Гокусен ..ох, вътре пак е същият идол, добре поне, че във втория сезон го махат.
Обаче пак си ме радва сериалчето, Янкуми си е същата смахната учителка ^^
И аз от много време го промотирам този сериал (Hana Yori Dango) и сега си се радвам на втория сезон, добре че събовете излизат веднага (е 3-4 дни след серията, но за игрален сериал е направо веднага).
И аз съм си дива фенка на Oguri Shun (Hanazawa Rui) още от времето на Densha Otoko. Най-нормално изглеждащия от карето.
Не съм гледала анимето и не съм чела мангата (не ме кефи стила, много ми е старовремски), а и някак ми е забавно да не знам, какво следва.
И аз съм си дива фенка на Oguri Shun (Hanazawa Rui) още от времето на Densha Otoko. Най-нормално изглеждащия от карето.
Не съм гледала анимето и не съм чела мангата (не ме кефи стила, много ми е старовремски), а и някак ми е забавно да не знам, какво следва.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Догледах първи сезон и си умирам от кеф. Толкова е прекрасен сериалът, доживот влюбена съм в него!!! Колко събнати епизода са излезли от 2-ри сезон?
В последния епизод и предпоследния донякъде вече започвам да симпатизирам на главния герой. Руй е най-симпатичен де, но и нашият започва да ме кефи много
.
В последния епизод и предпоследния донякъде вече започвам да симпатизирам на главния герой. Руй е най-симпатичен де, но и нашият започва да ме кефи много

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Не знам за втория сезон на Gokusen, но първият кърти мивки. Но въпросният идол не е много дразнещ в този сериал поне. Аз сега гледам Kikkenna Aneki, там има един главен герой, който дразни като за световно.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Излезли за субтитри и на двата епизода от втория сезон (за втория са софт-събс, но ако имаш търпение предполагам че хард ще излезе до петък). Третият се излъчва в петък. И като допълнителна информация, ще е 15 епизода, от които първият е час и 45 мин. Дано теглиш втората версия, че ако си се объркала, с твоята връзка би било мазохизъм.
Не мога да не кажа обаче, че началото на втория сезон ме разпори от смях, като случах как японци говорят английски. Толкова са добри, че събърите са счели за нужно да добавят субтитри и за тях.
Аз чакам с такова нетърпение, че си го тегля и го гледам в суров вид, а после си добавям по-бързо излизащите софт-събове. Чак накрая тегля версията на SARS.
Не мога да не кажа обаче, че началото на втория сезон ме разпори от смях, като случах как японци говорят английски. Толкова са добри, че събърите са счели за нужно да добавят субтитри и за тях.

Аз чакам с такова нетърпение, че си го тегля и го гледам в суров вид, а после си добавям по-бързо излизащите софт-събове. Чак накрая тегля версията на SARS.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!