Мне, оцетът е много правилна подправка. Салатите ги обичам главно пресни, но и повечето от онези с майонеза не са лоши. Освен крайно сбърканата с тиквички, разбира се:Р Едно време много обичах нещо като руска салата, само дето в нея шунката е замена с пушено пиле. Макар че според мен руската салата може само да спечели от липсата на грах...
Ам, а минахме ли алкохола?
Значи, всякакви сладки алкохоли от рода на ликьор или коняк (е той не е точно сладък) са си смислено занимание, поне в умерени количества. Обаче водката и ракията примерно човек трябва да се насилва да ги пие, ако не са смесени с нещо. Мноу безсмислен алкохол. Най-гадна, разбира се, е мастиката - само мирисът може да изтреби по-слаби животински видове. А в текилата идейни са само лимончето и солта, инач4е самата текила спокойно може да се замени с газирана вода:Р
А по някаква идиотска причина единственият алкохол, които е успявал да ме хване е виното... вярно, че тогава просто бях уморена и жадна, обаче принципно и половин чаша ми стига за да усетя леко замайване за малко или да ми се доспи. Докато силният алкохол не ми действа (е, сигурно в достатъчни количества и това ще може да се промени, де...).
I don't wanna die
But I ain't keen on living either