Това да ти говори нещо?
Нещо което не знаехRoland wrote:Да бе, всъщност, мноу интересно кви разлики... Любопитно ми е Властелинът дали така рязко е спаднал интересът към него след първата седмица... Хем е правен с доста по-малко пари...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
От тук.Бокс-офиса на "Ерагон" мина 200 милиона долара
Author: Darth Sparhawk
Date: 08.01.2007
Световният бокс-офис на филма "Ерагон" по романа на Кристофър Паолини вече стигна 206 милиона долара след поредна силна седмица в международния бокс-офис, където спечели 15 милиона долара. Разрез на приходите на лентата на Щефан Фангмаейр показва, че интереса към нея в световен план (139 милиона)е по-голям отколкото в самите САЩ (66 млн.) Подобна бе ситуацията през минали години с рицарските епики като "Небесно Кралство" и "Крал Артур". Приходите на "Ерагон" обаче вероятно ще изпреварят тези и на двата филма, както и друга адаптация по успешна книга - "Лемъни Сникет".
Нека остриетата на Щефан Фангмайер, Кристофър Паолини и Ед Спийлърс бъдат остри и занапред!
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests