Анимист? Това пък що за чудо е? Зороастризмът е дуалистична религия, има бог на доброто и бог на злото. Това ли имаш предвид? И да, песента е невероятна.BaYa wrote: Не че има нещо лошо де, но той беше един вид анимист!
Хайде да не се впускаме пак в онзи спор, дали всъщност Джон Ленън е искал да сложи LSD в заглавието. Доколкото съм чел, по онова време на него изобщо не му е пукало какво приказва, така че ако е искал да изпее LSD, щял е да го направи. Аз лично вярвам на това, което самият Ленън казва, че текстът е вдъхновен от една рисунка на сина му Джулиън. Иначе песента е хубава, спор няма.Vash wrote:Някой е бил доста high![]()
Beatles - Lucy in the Sky With Diamonds
Клипчето съм го гледал, това се нарича психеделик, и стилът е бил популярен навремето. Колкото до песента, мисля че много ясно казах, че е написана от Джон Ленън, а не от Пол МакКартни (поне се заслушай кой пее все пак), така че това което МакКартни може да е разправял не тежи изобщо.Vash wrote:Хехе точно за тази песен Пол Макартни си е прознал в крайна сметка, че текста е вдъхновен от Субстанцията. Пък и виж клипчето -
http://youtube.com/watch?v=ButE5TzjoYw
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests