Аре на Капитан Спароу в петък.
Не е за обясняване пред хора ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Xellos wrote:Ми аз им се кефа и на двете така че съм на далавера. Поне си гепнах са dvd-то на neverwas за 5 кинта от книгоманията и ше му се радвам пак с субтитри за околните тука.

Виж, за картичка ми е все тая. Ама едно сиди (

Last edited by BaYa on Thu Dec 28, 2006 5:01 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
ти за кво си мислиш че ти го исках ;р
Филма наистина е як и с бг събс поне макар че на рипа ми се стори даже по яко качеството рпеди на картината
Макар че да слушаш и гледаш Крал Маккелън просто си е Блаженство. 
Филма наистина е як и с бг събс поне макар че на рипа ми се стори даже по яко качеството рпеди на картината

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Xellos wrote:ти за кво си мислиш че ти го исках ;р
Филма наистина е як и с бг събс поне макар че на рипа ми се стори даже по яко качеството рпеди на картинатаМакар че да слушаш и гледаш Крал Маккелън просто си е Блаженство.

Много, ама мноооого голяма благодарка!!! Мерси!!! Мерси!!! Мерси!!! Мерси!!! (Ох, не мога да спра

Luxury is a matter of having options!!!
Да бе тамън лепа стикерите на плика
дано стигне здрав и читав и изобщо
ма без кутийка.

Пиши "чупливо" или нещо от сорта, иначе няма шанс да стигне в гледаемо състояние.
На мен един диск от Словения до тук в кутия ми бяха пращали... Когато го отворих, си мислех, че от това вече диск не става - кутията беше ако не на сол, то на парчета със сигурност. По някаква случайност дискът беше читав, но без опаковка... не ми се мисли...
На мен един диск от Словения до тук в кутия ми бяха пращали... Когато го отворих, си мислех, че от това вече диск не става - кутията беше ако не на сол, то на парчета със сигурност. По някаква случайност дискът беше читав, но без опаковка... не ми се мисли...
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
Ау, супер, хайде сега някой да ми прати 1-2 DVD-та с филми, главно новият Бонд, Happy Feet, Neverwas... и т.н!
Айде беее, съвсем ме забравихте! Моля моля моля молямолямолямолямоля! И аз съм хора, и аз искам подарък за НГ! >.>
Айде беее, съвсем ме забравихте! Моля моля моля молямолямолямолямоля! И аз съм хора, и аз искам подарък за НГ! >.>
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
Мнее, аз нямам претенции да са в ДВД формат, само да са гледаеми
Имах предвид да натъпчете няколко филма на едно записваемо ДВД
Ам тъй де, не беше съвсем сериозно
>.>
<.<

>.>
<.<
ми за начало си дай адрес ;р И много ясно че нема да прата диска у сандъче с пирони вътре ;р. хогфадъра не ти трее нали?