Аре на Капитан Спароу в петък.

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 27, 2006 1:38 pm

Да, да ми се чуди човек как съм успял толкова позитивно да го възприема на кино :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Dec 27, 2006 2:03 pm

Xellos wrote:Ми аз им се кефа и на двете така че съм на далавера.
Мда, и аз така 8-)
не разбирам кво се ядете за тоя филм 13 страници вече :roll:
Рол, като толко не ти е харесал, що въобще се занимаваш с "боклуци"? ;р
shadow dance nikoga ne luje

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 27, 2006 2:27 pm

Не е за обясняване пред хора ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Dec 28, 2006 3:59 pm

Xellos wrote:Ми аз им се кефа и на двете така че съм на далавера. Поне си гепнах са dvd-то на neverwas за 5 кинта от книгоманията и ше му се радвам пак с субтитри за околните тука.
:shock:

Виж, за картичка ми е все тая. Ама едно сиди ( :mrgreen: ) с Невърyаз, а и със субтитри може да ме утрепе от удоволствие! Психооргазъм за Гн. Страстоубиеца! :-Р 8-)
Last edited by BaYa on Thu Dec 28, 2006 5:01 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 28, 2006 4:37 pm

ти за кво си мислиш че ти го исках ;р
Филма наистина е як и с бг събс поне макар че на рипа ми се стори даже по яко качеството рпеди на картината :) Макар че да слушаш и гледаш Крал Маккелън просто си е Блаженство. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Dec 28, 2006 4:52 pm

Xellos wrote:ти за кво си мислиш че ти го исках ;р
Филма наистина е як и с бг събс поне макар че на рипа ми се стори даже по яко качеството рпеди на картината :) Макар че да слушаш и гледаш Крал Маккелън просто си е Блаженство. :mrgreen:
:mrgreen:
Много, ама мноооого голяма благодарка!!! Мерси!!! Мерси!!! Мерси!!! Мерси!!! (Ох, не мога да спра :oops: )

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 28, 2006 4:59 pm

Да бе тамън лепа стикерите на плика ;) дано стигне здрав и читав и изобщо ;) ма без кутийка.

Clio
Moderator

Post by Clio » Thu Dec 28, 2006 10:47 pm

Пиши "чупливо" или нещо от сорта, иначе няма шанс да стигне в гледаемо състояние.
На мен един диск от Словения до тук в кутия ми бяха пращали... Когато го отворих, си мислех, че от това вече диск не става - кутията беше ако не на сол, то на парчета със сигурност. По някаква случайност дискът беше читав, но без опаковка... не ми се мисли...
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Dec 28, 2006 11:00 pm

Така, значи, пращала съм СД-та с БГ музика по пощата, трябва ти плик с подплата от онази на пукащите 'пъпки', ако се сещаш. Стигнали са съвсем ок в такива пликове.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Clio
Moderator

Post by Clio » Thu Dec 28, 2006 11:10 pm

Ау, супер, хайде сега някой да ми прати 1-2 DVD-та с филми, главно новият Бонд, Happy Feet, Neverwas... и т.н!
Айде беее, съвсем ме забравихте! Моля моля моля молямолямолямолямоля! И аз съм хора, и аз искам подарък за НГ! >.>
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Dec 28, 2006 11:15 pm

Само последното го има :) на ДВД, другите - не още. Но Happy Feet трябва да го видиш, Г.Е.Н.И.А.Л.Н.О. Е.!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Clio
Moderator

Post by Clio » Thu Dec 28, 2006 11:37 pm

Мнее, аз нямам претенции да са в ДВД формат, само да са гледаеми ;) Имах предвид да натъпчете няколко филма на едно записваемо ДВД :) Ам тъй де, не беше съвсем сериозно 8-)
>.>
<.<

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 28, 2006 11:58 pm

ми за начало си дай адрес ;р И много ясно че нема да прата диска у сандъче с пирони вътре ;р. хогфадъра не ти трее нали? ;)

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Sat Dec 30, 2006 7:10 pm

Clio, аз съвсем на "сериозно" си го поисках! Ти само следвай примера!! :mrgreen:

Ааа, и в пликче с мехурчетата, обикновено няма проблеми!! :wink: