Imax в Mall?
Ехх, тия филми дет са си и 3D като Шрек и прочее също нема им се обидя
Иначе то секи филм може да се направи на 3D формат ама явно е цифромания ;(

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Wow, ако циганите от Мтел имат глас в подбора на филми, това обяснява всичко. Хора, това, което се предлага в момента е на нивото на телевизионно филмче отпреди 15 години! И, ако трябва да съм точен, си е точно това, проверете.
То бива гавра, ама това никъде го няма. Кво са си казали, "Те, българите, са тъпи и не правят разлика, така или иначе ше се тълпят да гледат 3Д-то, що да се харчим за нормален филм. Само им гледайте сеира." Мноо ги мразим, вероятно сте доловили.

То бива гавра, ама това никъде го няма. Кво са си казали, "Те, българите, са тъпи и не правят разлика, така или иначе ше се тълпят да гледат 3Д-то, що да се харчим за нормален филм. Само им гледайте сеира." Мноо ги мразим, вероятно сте доловили.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми М-тел. нема кво да ги обиждаме повече. Ше въртят далаверата докато могат. Са немат конкуренция в тая област да ги стимулира малко.

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Че и рекламен банер им удари, ей!
Не, сериозно, вървете един път, ако не сте, колкото да видите технологията - и после няма и да помислите да стъпите пак. Бившата ми приятелка ме изяде да я заведа, щото винаги се е кефела на 3Д магията, и после кво? Натискахме се в удобните седалки 30 от 35-те минути running time на "филма". Поне си заработи после парите за билета, да не ме е яд толкоз.

Не, сериозно, вървете един път, ако не сте, колкото да видите технологията - и после няма и да помислите да стъпите пак. Бившата ми приятелка ме изяде да я заведа, щото винаги се е кефела на 3Д магията, и после кво? Натискахме се в удобните седалки 30 от 35-те минути running time на "филма". Поне си заработи после парите за билета, да не ме е яд толкоз.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Човече това им е от сайта, за съжаление не им права аз банерите иначе са щех да изкарвам доста повече кинтиshayhiri wrote:Че и рекламен банер им удари, ей!![]()

http://www.mtelimax.com/ виж

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Честно, просто не мога да си представя пингвините на 3Д.
Те и сега са с най-главозамайващите и красиви сцени, които съм виждал, що остава в АйМАКС-а!
И ето, че пак зверски се ядосах на МТЕЛетата!
Стоя на прозореца, гледам IMAX салона точно отдолу и беснея.

И ето, че пак зверски се ядосах на МТЕЛетата!

Нищо, сеа кат влезнем понеделника у ЕС и всичко ше се промени. Още същия ден. Мда.
Не и за кината 
ееебати нещастниците, 8 лева искат за 40 минути тва новото дядо коледа vs.
http://www.mtelimax.com/Program.asp

ееебати нещастниците, 8 лева искат за 40 минути тва новото дядо коледа vs.
http://www.mtelimax.com/Program.asp
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam