Помощ-търся програмка за разделяне на mp3-ки
Moderator: Moridin
Помощ-търся програмка за разделяне на mp3-ки
значи трябва ми някаква програмка, с която мога да си резвам mp3-ките- целта ми е да си ги качвам като мелодийки на gsm-ма, ама няма смисъл да качвам целите песни (само ще ими ядат мястото). И съответно ако може и да прави едно плавно затихване на края на изрезката, ще е добре. Досега каквоз нещо не ми е трябвало, и си нямам представа какви програмки има по въпроса 

Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry
Where I was
Ами аз го правех по супер баламския начин със CDex и Windows Sound Recorder. С първата конвертираш в .wav, с втората режеш, после пак с първата обръщаш в mp3. Действаше, ако и да е ужасно тъп начин. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Какво открих с Google за 10 секунди:
http://www.gold-software.com/download4827.html
Обаче дали работи и как точно нямам идея...
http://www.gold-software.com/download4827.html
Обаче дали работи и как точно нямам идея...

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- The Dragon
- Elder God
Благодаря,мисля че си намерих каквото ми трябваше- всъщност в датата намерих 4 програми с подобни имена, но като че най ми хареса тази, и ако на някой друг му трябва - http://store2.data.bg/faxtor/Programs/A ... verter.rar
Where I was
Where I was
Where I was
Е аз си ги преправям на по малък битрейт /към 56/ да станат около 1мб за 5мин песен без орязване и товаря на телефона. то глезотия малко при положение че има 512 памет ма за принципа 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
като отвори въпроса, на какъв битрейт има смисъл да ги оставям за телефона- аз също си мислех за нещо от сорта на 64 или подобно. btw горната програмка има и възможноста, да си преправиш битрейта, според желанието на клиента 

Where I was
Where I was
Where I was
Да видях, само дет ми писка тука некви простотии "file access error" кат опитам ма ше видим от кво е.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
-
- Paragon
Last edited by Hijo de la Luna on Thu Mar 22, 2007 9:59 pm, edited 1 time in total.
Gone for good
- herairness
- Jaghut Tyrant
Еее cool-а е класика. Едно време се джиткаше яко с него обработката на апокрифни записи от грамофона.