Всичко се свежда до едното напиване...
Което не е чак толкова малко

Moderator: Moridin
Ми "Провинциален" и "Селски" поне аз като намсикое поколение софиянец (което ме е лишило от Село, баба на село, стоката от село и коленето на прасе уви) използвам за състоянието на ума и духа и най-вече на обеднения генотип на някой индивид независимо от адресната регистрация място на раждане. Може и да не е правилната терминология ма докато се ориентират хората дет са живяли дълго време в по-малък град минава известно време, което води ди някои конфузни ситуаций чисто поради човешката природа на всички ни. Почти всичките ми приятели не са родени в София или само наминават. Проблема е, че има хора които си мислят, че като подминат табелата "София" и нещо надобряват. хах.Super M wrote:Съвсем теоретично - провиниция не е ли всичко извън столицата или само по-малките градове и села?
Аз съм от Бургас - не изпитвам някакъв комплекс за малоценност и никога не съм се чувствал неудобно, че съм от провинцията ако може да се нарече така.
Виждал съм възпитани и много свестни хора от село, както и изключително прости "граждани"
Онзи от фоеума, мисля, се базика!
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 3 guests