Линкът го има в статията.

Moderator: Moridin
egati... dori imeto ne mu znam na toq. Btw kakvo e napisal?Morwen wrote:На ПраДчет едва ли може да му стъпи където и да е, да...
Partiina liniq? WTF?Demandred wrote:Защо се отклоняваш така от партийната линия, inkheart?
Или пак се обърка нещо?

mislq 4e me poznavate dobre az sam fen na Martin
 mislq 4e me poznavate dobre az sam fen na Martin  Pet pari ne davam za HP ili Prat4et
 Pet pari ne davam za HP ili Prat4etВ този форум, тук...Freddy Krueger wrote:Между другото, за последното си прав. Днес видях Роулинг какви ги е плещила и настръхнах.
What kind of drow are you? Settled here with all your friends?! You've let yourself be taint.
I think my enemies would disagree. Besides, having alies makes us strong, not weak.
Аз също имах нещастието да почета малко от горепосочената книга, и съм напълно съгласен с мнението на всеки които смята че книгата е боклук щот тя е. А иначе аз съм търпелив кам клишетата, даже книжките за дризт с кеф си ги четаLight_Lord wrote:Е, това, че на Ян не му е харесала, не означа, че книгата е боклук.
За мен е приемлива. Но аз съм фен на поредицата и т.н., тъй че ... всеки за себе си преценява.

И аз съм фен на поредицата. И за съжаление тази книга е абсолютното дъно.Light_Lord wrote:Е, това, че на Ян не му е харесала, не означа, че книгата е боклук.
За мен е приемлива. Но аз съм фен на поредицата и т.н., тъй че ... всеки за себе си преценява.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests