Любим....
- herairness
- Jaghut Tyrant
-
- Paragon
Основателят на Бялото братство? Едни леко заблудени хора, които танцуват в бели дрехи и общуват с природата...
P.S. Use wickipedia...
P.S. Use wickipedia...
Last edited by Morwen on Tue Dec 05, 2006 9:09 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Ама чакайте малко, какво ви пречат дъновистите, че имате такова отношение към тях? (въпросът не важи за Амелия
)
По моите впечатления те са си точно едни миролюбиви хора, които на никого не натрапват идеите си, а пък самите идеи са всъщност доста смислени...

По моите впечатления те са си точно едни миролюбиви хора, които на никого не натрапват идеите си, а пък самите идеи са всъщност доста смислени...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Така си мислите, щото не сте запознати интимно с интригите на бялата паплач. Мога да свидетелствам за това как баба Яна е стигала до бой с Брата Иван. Майка ми беше силно разстроена от тази грозна междуособица.
Между другото, не знам дали са миролюбиви и т.н, но са като една малоумна детска градина всичките. Горкият Дънов...
Между другото, не знам дали са миролюбиви и т.н, но са като една малоумна детска градина всичките. Горкият Дънов...
Сив металик... ама мноу ми тича тоя цвят! Та ще е хубу да проверим дали ще ми и литне 
В краен случай може и черен, нищо, че е твърде клиширан >.>

В краен случай може и черен, нищо, че е твърде клиширан >.>
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'