Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Dec 01, 2006 9:15 am

Някак си Брус Кембъл не си го преставям като джудже, ама щом казваш ... иначе човекът ми е симпатичен още от The Adventures of Brisco County Jr., ако го помните още :) Сериалът може ли да се намери някъде, между другото? Беше доста забавен :)

Колкото до "Звездни рейнджъри", надявам се този път да се хванат сериозно, защото втората част беше пълен боклук, и малкото сарказъм, който бяха вкарали, се видя чак накрая.
This signature is not yet rated

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Fri Dec 01, 2006 4:55 pm

Мче аз се пошегувах за Брус, ама наистина ще е яко да се мерне. :D Бриско го имаше скоро в торентите на датата, пък аз се каня след време да си го купя на DVD - тая година излезе разкошно издание в Щатите. С него ти препоръчвам ако не си гледал Evil Dead 3: Army Of Darkness на Рейми, яка изродщина пълна с лафове. А това ще трепИ коня, само да излезе! :mrgreen:

Втора част на Рейнджърите за мене не съществува, оня видеофилм нямаше нищо общо с първия, освен заглавието. Така че тва ше е истинското продължение.
:shark:
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 01, 2006 5:12 pm

Я дай линк за торента.

Абсолютния Дюк Нюк'Ем е той :) Нема такава брадичка.
Некъде да ги има диалозите? освен в imdb квот са дали?
Spoiler: show
Ash: Good. Bad. I'm the guy with the gun.
Image
и тва ми звучи на голяма кретения ;)

"Bubba Nosferatu and the Curse of the She-Vampires"
http://imdb.com/title/tt0457295/

Яяя и комикс имало май
http://comicbites.bsospirit.com/pag/army.htm
Last edited by Xellos on Fri Dec 01, 2006 5:55 pm, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Dec 01, 2006 5:40 pm

Amos Trask wrote:Мче аз се пошегувах за Брус, ама наистина ще е яко да се мерне. :D Бриско го имаше скоро в торентите на датата, пък аз се каня след време да си го купя на DVD - тая година излезе разкошно издание в Щатите. С него ти препоръчвам ако не си гледал Evil Dead 3: Army Of Darkness на Рейми, яка изродщина пълна с лафове. А това ще трепИ коня, само да излезе! :mrgreen:
Благодаря за инфото, но DVD-то с Бриско ще си го купя когато излезе в Европа, че не ми се бърника да разкодирам DVD плейъра; а пък и ще излезе по-евтино, предполагам. Иначе ще е яко да се появи, аз сега разбирам че той бил нещо като легенда в B movies. Но мен ужаси по принцип не ме влекат много, така че явно затова съм го пропуснал :) Все пак ще хвърля един поглед, и съм съгласен че My Name is Bruce ще е тотална гавра :mrgreen:
This signature is not yet rated

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Fri Dec 01, 2006 7:05 pm

Торент за Бриско от файнда, в датата е зачезнал некъде. Тва Бъба Носферату има първа част - Бъба Хо-Теп. Него го бях мяркал някъде из българския нет, ма не помня къде.

zhivik, и аз не обичам ужаси, ма толкова четох за това навремето, че трябваше да го видя. То нищо кой знае колко ужасно няма всъщност в него, само яка простотия. :mrgreen: Иначе DVD-тата от САЩ често пъти излизат доста по-евтино от тези в Европа (особено с намаленията на амазона). Сега например чакам един бокссет от там, който се връзва по около 7 лева на диск, но това е друга тема. :wink:
:shark:
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 02, 2006 12:11 pm

:mrgreen: 10x
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Sat Dec 02, 2006 5:27 pm

Zhivik & Amos, горещо ви препоръчвам да изгледате всичко което намерите с Брус Кембъл - ще си умрете! От жесток смях! Те са ужасни пародии - единственият ужас който има в тях; и са доста "зли" и саркастични! :mrgreen:

Аз не си падам специално по ужасите, но Брус ми е в списъка винаги и мислех че в БГ вече е отминал а той още не бил стигнал човека. Определено трите на Евил Дед са от най-злонамерените пародии на филми на ужасите които съм гледала. И ако си го гледате на английски - още по-добре!! :twisted:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sat Dec 02, 2006 5:39 pm

BaYa wrote:Аз не си падам специално по ужасите
Дори и така да е, не пренебрегвай този жанр, може да пропуснеш бижу като The Others на Алехандро Аменабар, примерно. И това само защото са го сложили към ужасите.
pulled out

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Sat Dec 02, 2006 5:56 pm

Morgana wrote: Дори и така да е, не пренебрегвай този жанр, може да пропуснеш бижу като The Others на Алехандро Аменабар, примерно. И това само защото са го сложили към ужасите.
Morgana, аз съм напълно съгласна с теб и може би е точно момента за да разясня че, поне на испански, се прави разлика между филми на ужасите (по-наситени с хемоглобин и дреболии) и "страшни"те филми, които са по от рода на филмите на Аменабар или Шамалан (ще ме извините но испанската и английската фонетика нямат много общо, а аз главно съм на испанска) или пък от рода на The Exorcist!

Та да кажа че аз усилено гледам филми от втората група; обичам да ме стряскат или държат в напрежение. По не си падам по тексаските каспници и пр., макар че понякога гледам и такива. Вече си признях и в една друга тема че се крия зад чаршафа, но ги гледам! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Sat Dec 02, 2006 7:42 pm

Ми и аз съм така с хорърите
Писнало ми е от безсмислени корменета, като в Hostel, търся всякакви от които ще си скъсам нервите, ще стискам някоя възглавница :oops: ще се напикая от страх и накрая ще съжалявам :mrgreen:
Таа някой гледал ли е Shutter да каже дали си заслужава? Разбрах, че е от втория тип филми... :roll:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Dec 03, 2006 12:31 pm

да,и ние със сестра ми откога се опитваме да намерим хубав филм от втората група,но уви попадаме само на първия тип, в които единственото,което ме ужасява,са самите филми и тяхната глупост.
Та някой ако е гледал хубав филм от втория тип да се обади,че ми писна да дърпам глупости от нета :evil:
Image

sage01
Adept

Post by sage01 » Sun Dec 03, 2006 12:49 pm

the silence of the hams ? :wink: :lol:
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Dec 03, 2006 1:01 pm

ееееее,сейдж,как може да си мислиш,че сме го пропуснали във всичкия му блясък:))))
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 08, 2006 9:57 pm

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Terry Pratchett's Hogfather
http://youtube.com/watch?v=C5n_gMN87P0

ух ух ух неам търпение. Актьорите изглеждат твърде обещаващо :mrgreen:

http://www.skyone.co.uk/hogfather/

концепт арта и специално O Боже и чорапогълтача рулираааааааааааа :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Dec 09, 2006 2:09 am

мен пък тъкмо каста нещо не ми пасва на героите,ама ще видим.иначе концепт арта наистина кърти,особено пък хекса:)
Image