Уф ше дам още един шанс на Киди-то. Щот съм благородна душа.

Moderator: Moridin
То е ;) ма не ми се видя особено забавно.Xellos wrote:Тва онова с ръчичката ли беше?
R.O.D. не е лош сериал, но в сюжета му има толкова дупки... А и краят му е забележително малоумен.Read or die се превърна от някаква бозица (файтинг сериалче, в което има само жени и те се бият с хартия Shocked ) в един от най-големите "WTF?!", които са ме сполетявали някога.
В смисъл, те клонираха Бетовен. И, ъъъъъ, китайското разузнаване си отвори книжарничка в Пекин, откъдето после се превърна в новия световен враг. Или поне враг на UK, които през 2002-а са изхвърлени от EU заради китайците. Weirdo
Не, създателите му на това са били на много силни наркотици, когато са го правили...
Абсолютно, тези две комедии са задължителни просто.Също, ако не си гледала Fumoffu и Yakitate!! Japan - веднага заминавай да поправиш грешката си
В крайна сметка много го харесах (и много му се смях :р ), но с тия драматични последни епизодиAmelia wrote:Ouran вероятно ще ти допадне, а и лесно се кльопва от всички.
А какво е?Elayne wrote:Добре, не може ли да дадеш шанс на Guu, в смисъл, не е комедия баш
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests