Бондьо

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sun Nov 26, 2006 12:51 am

Просто гледаш кой филм печели почти 100% одобрение от критиците или изкъртва зловещо боксофиса.
Не, по принцип се справям и без тези неща. Виж, да бях гладен за успехи изгряващ продуцент, и аз щях да си сверявам часовника по читателските писма на списание Bravo или откъдето там идат тия почти сто процента одобрение...
Шансът да съм го предвидил (и да го харесвам) наистина е доста голям.
Шансът аз да съм го предвидил е също толкова голям. Тези неща имат склонността да са предвидими.

Честно казано, не знам за какво спорим. Някои хора си падат по лековати екшънчета с инфантилен сценарий, други - не. Няма проблем. Просто ако някои хора не се опитват да пробутват остро невълнуващото ме свое мнение за непристъпната дума на врял и кипял кинаджия всеки път, когато се появи поредното лековато екшънче с инфантилен сценарий, нещата ще бъдат още по-безпроблемни.

Относно Даниел Крейг:

Преди няколко дена собствената ми майчица опетни ушите ми с думите "сексапилен" и "красив" по негов адрес. И каза нещо за плакат... Image

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Nov 26, 2006 12:53 am

Абе Любо, ква е врътката с тая мравка???
This is it. Ground zero.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sun Nov 26, 2006 12:55 am

Ама не е ли сладка?

Еми... пък и лигите не й виждам..

Това е метафора за чувствата й към Орландо Блуум... Ох, както и да е. Като ти казват, че има лиги, а пък то няма, приеми го като артистична провокация.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Nov 26, 2006 1:26 am

Любчо, нещо твърде лесно почнахте да падате в капаните. Някак си, сами се засилвате вътре. Чак не ми е интересно вече. ( Както при брилянтното ми измъкване в Борат темата. :wink: )

Къде изобщо виждаш мое мнение? Просто пуснах тема, за да има къде да се обсъжда. Идваш ти и казваш през зъби, че филмът ти е харесал - но за всеки случай ми теглиш една. След което си го изкарваш на филма, разбира се без обосновка. Е, кой налага мнение?

Колкото до моето, ще продължа да си го пазя за себе си. Само ще ти обърна внимание, че не харесвам екшъни и презирам Бонд франчайза почти колкото супергероите. И кво стана сега с непоколебимата ти увереност в лепенето на етикети? :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 26, 2006 9:26 am

Мдаааа е има постове дет човек кат ги прочете просто тябва да отстъпи крачка назад и да възкликне 'Е тва вече е пракалено" или поне да подсвирне и да поклати глава. Фиуфиууу. Защо някои хора си мислят че авторитетния тон осмисля някакво ламерско твърдение. Сори харакири ма не става.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sun Nov 26, 2006 12:51 pm

Значи, Шайхир, не виждам причина да си пазиш мнението - и никога не бих си позволил да се подигравам с него само защото е различно от моето. Просто когато някои попита "Да ви отворя ли очите кое прави този Бонд достоен за одобрението ми или да изчакам все пак да го гледате? Или да пораснете?", ставам раздразнителен...

Това е всичко :roll:

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Sun Nov 26, 2006 1:10 pm

На мен ми хареса филмчето - сега като дават старите филми с Шон Конъри и Роджър Мур се хващам за главата и си викам дали е възможно някой на света да гледа тея филми по 2 пъти :neutral:
Историите са като за дебили и всеки път се повтарят! Бонд, Лошия, мартинито и няколко жени, които припадат само като го видят... структурата е една и съща... Обаче Мур, Броснан са просто родени за тея роли - много им се кефя какви са безгрижни ръсят разни лафчета... Конъри обаче нищо не видях у него особено (сега е времето да ме плюете и заклеймявате)
Колкото до новия, изобщо не свиканх с мисълта че това е Бонд...никакви външни прилики и наистина голямо впечатление направиха напомпаните рамена. Общо взето обаче се справя..ъъ как се казваше... Крейг със задачката и историята е приятна (добре че няма пак пътувания из космоса и стреляне с лазерни оръжия). Става :mrgreen: .

ПС Това беше най-дългия пост дето съм писал досега 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 26, 2006 1:14 pm

Еми кат кажеш "Бонд" и темата се изчерпва :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Killua
Ascendent

Post by Killua » Sun Nov 26, 2006 2:04 pm

Няма го гледам това със сигурност. Нито един Бонд не ми е харесал досега, всичките са по един тертип. Вадят добри саундтраци де :)
Мен Пиърс Броснан ужасно ме дразни, тоя сми е някакъв никакъв.. бтв някъде четох, че и Брад Пит ще го цанят за ролята. Да видим, него поне го харесвам :)
shadow dance nikoga ne luje

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Nov 26, 2006 2:48 pm

Уааа, горкия :cry:
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 27, 2006 11:26 am

Притребвало му е, той яки коли, пари и АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ от горе на висичко пецка, та некъф смотан Бонд да фане да играе. :twisted: :twisted:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Nov 27, 2006 2:27 pm

аз съм твърдо против този ъъъъ Бондьо и съвсем на мнението на Ксел :evil:
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 27, 2006 6:02 pm

hihi

Image[/img]

sage01
Adept

Post by sage01 » Mon Nov 27, 2006 11:17 pm

ей тва е ...топ 2 на най-великите филми,а? :lol: :lol:
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 28, 2006 1:51 am

Поредния стойностен принос към темата, Кселос... :? :lol:

А колкото до последния ти касаещ ме (бегло) коментар, къде изобщо видя твърдение? Давате си сметка, че коментирате "дадености" (мои мнения, твърдения и т.н.), които съществуват единствено в представата за мен в съзнанието ви, нали? :idea:

Любо, какъв е смисълът да изобличаваш откровено пародиен - очевидно предназначен да те раздразни - пасаж като такъв? Не се хващай така лесно, моля, а още по-добре изобщо не се хващай с мен - ще си спомниш, че оттам тръгна всичко.

А ако обръщението ми не те устройва (макар че аз просто повторих чутото от Моридин, да ти имам двойните стандарти :wink: ), дай да се представим официално и занапред да използваме истинските си имена.

Моето, ако някой още не е разбрал, е Алекс Султанов.

P.S.: Приятно ми е! :) (Това вече, най-сериозно и искрено! :D )
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.