Бондьо
Бондьо
Е кво чакате още? От вчера е премиерен.
Нарочно нищо друго не казвам. Освен че вече го гледах 2 пъти. И че единият от сценаристите е "ma man" Terry Rossio.
Гледайте. Непредубедено.
Нарочно нищо друго не казвам. Освен че вече го гледах 2 пъти. И че единият от сценаристите е "ma man" Terry Rossio.
Гледайте. Непредубедено.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Re: Бондьо
Добрата фея да остави 6лв. под възглавницата ми... всъщност ако остави 106лв. ще съм по-доволнаshayhiri wrote:Е кво чакате още?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мда. На всеки се случва. Аз в такъв случай просто пропускам дневната порция храна. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
ъъъъъх, пълна скръб е кат за Бонд даже. Да не беше жив Шон щеше да се върти са в гроба. 
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Lubimetz13
- Mistborn
Ми какво да кажа... Порядъчно безумен и забавен като за Джеймс Бонд. Абсолютна бутафория, само по-лъскава отвсякога. Хареса ми, но не е от филмите, на които не си внасям пуканки и сок, нали.
Между другото, не е ли донякъде странно, че съм в състояние да предсакажа поредния любим филм на Шайхири, преди да съм го гледал? Не, даже преди той да го е гледал? И това само след няколко месеца повърхностно наблюдение на тоя форум...
Между другото, не е ли донякъде странно, че съм в състояние да предсакажа поредния любим филм на Шайхири, преди да съм го гледал? Не, даже преди той да го е гледал? И това само след няколко месеца повърхностно наблюдение на тоя форум...
- Lubimetz13
- Mistborn
Сладури.
Любимец, има начин - да. Просто гледаш кой филм печели почти 100% одобрение от критиците или изкъртва зловещо боксофиса. Шансът да съм го предвидил (и да го харесвам) наистина е доста голям.
Само дето нищо не разбирам от кино, така че това явно е поредица от съвпадения.
Да ви отворя ли очите кое прави този Бонд достоен за одобрението ми или да изчакам все пак да го гледате? Или да пораснете?
Любимец, има начин - да. Просто гледаш кой филм печели почти 100% одобрение от критиците или изкъртва зловещо боксофиса. Шансът да съм го предвидил (и да го харесвам) наистина е доста голям.
Само дето нищо не разбирам от кино, така че това явно е поредица от съвпадения.
Да ви отворя ли очите кое прави този Бонд достоен за одобрението ми или да изчакам все пак да го гледате? Или да пораснете?
Разбира се, че можеш. Но дори да беше така, пак щях да съм доволен, ако харесваните от мен филми минават тези два най-важни теста, тъй като ги оценявам и от позицията на продуцент.