Да беше "набори на Неделчо", по-точно щеше да е.

Следя с мрачно внимание как ще обясниш горното на Спар...inkheart wrote:Е не може да се очаква от гласоподаватели на Първанов да Харесват Нарниа
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Напротив. И двете предполагат едно и също ниво на интелектуално развитие... Не че искам да обиждам поредицата за Нарния де.inkheart wrote:Е не може да се очаква от гласоподаватели на Първанов да Харесват Нарниа :D
Сър Спархоук също. И биде горд с това, най-малкото предвид алтернативата.inkheart wrote:Не мисля, че трябва да го обяснявамshayhiri wrote:Следя с мрачно внимание как ще обясниш горното на Спар...inkheart wrote:Е не може да се очаква от гласоподаватели на Първанов да Харесват НарниаЗА Разлика от много хора не скрих вота си на изборите. АКо толкова ви интересува гласувах за Гецата
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Moridin wrote:Без политнападки по форума, че ше играе здравата електронна ръка на закона!!!!!!
Гласувах за Неделчо Беронов на І тур и за Първанов на ІІ-ри. Предвид Волен съм доволен от избора сиshayhiri wrote:Сър Спархоук също. И биде горд с това, най-малкото предвид алтернативата.inkheart wrote:Не мисля, че трябва да го обяснявамshayhiri wrote: Следя с мрачно внимание как ще обясниш горното на Спар...ЗА Разлика от много хора не скрих вота си на изборите. АКо толкова ви интересува гласувах за Гецата
Та как ще му обясниш, че той всъщност НЕ Е доживотен хардкор фен на Люис? И защо ти не си? Надушвам интрига.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests