Record of Lodoss war
Record of Lodoss war
Търся анимето, не на торенти моля 

Galean, кажи сега какъв е проблемът с торентите. И не ми приказвай врели-некипели за нереални ИП-та или проксита, щото не е в това болката.
Съветът ми е да идеш при доставчиците си и да ги накараш да решат проблема. Ако не искат - сменяш ги. Провайдъри с лопата да ги ринеш, особено в София. Но е безобразие да не можеш да ползваш торенти. Няма други източници просто.
Съветът ми е да идеш при доставчиците си и да ги накараш да решат проблема. Ако не искат - сменяш ги. Провайдъри с лопата да ги ринеш, особено в София. Но е безобразие да не можеш да ползваш торенти. Няма други източници просто.
Re: Record of Lodoss war
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Бля, при мене тва точи с феноменалната скорост от 1к. не че кат се поразрових кво е що е мисля да го гледам де.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Аз да кажа - Ксел, феноменален аватар
Относно филма - гледала съм ТВ до 10 серия някъде и цялото ОВА (за него май не са ти дали линк, аз за съжаление го затрих от харда). Не е нищо особено според мен, но в края на всяка серия от ТВ имаше забавни чиби-шеги
Повечето хора препоръчват да се гледа ОВА-та (все пак като никога анимето първо на ОВА е излязло, чак след успеха - на ТВ, така че хронологически се гледа първо ОВА-та), била по-хубава, но на мен и двете еднакво впечатление ми направиха 

Относно филма - гледала съм ТВ до 10 серия някъде и цялото ОВА (за него май не са ти дали линк, аз за съжаление го затрих от харда). Не е нищо особено според мен, но в края на всяка серия от ТВ имаше забавни чиби-шеги

shadow dance nikoga ne luje