кат гледам тва новото Black Blood Bros ше е по-зле и от Blood Тринити

Moderator: Moridin
Ами, Рол, то няма много смисъл, аз нали я следя темата. Кога се предложи нещо, което да не се харесва на Ивайлосп, и веднага го отхвърляRoland wrote:Бтв, хората, дето ги вълнува онзи спор с админите в анимес, могат да се включат в тоя топик - http://torrents.animes-bg.com/forum.php ... opicid=966
Не за флейм, а верно да се измислят правила, които да му вържат ръцете малко на оня лудия.
Мне ти се кефиш, аз ги гледам докрай ;р Което за нинджата по се ядва /филма рулз щот кратък/, ма фримана ми е оставил тежки психически травми. Кефа се на ИГРАЛНИЯ фриман всъшност, а ти ме подлъга с анимето.Amelia wrote:Ма иначе се кефиш на Crying Freeman и Ninja Scroll, нали?
Те Гонзо бая са крали от Нинджа скрол-а за това аниме бтв.
Забравила си да си включиш снобизма явно.Сега, знаете, че пищя от клишета и тук ги имаше с лопата да ги ринеш, обаче учудващо изобщо не ми дреме за това Smile Дори лигавата любовна история с лигавата главна героиня и апатичния главен герой ме изкефиха накрая. А да, освен това ми пука на черупката за белите конци в повествованието и прекаления драматизъм. Сигурно някой ме е сменил през нощта. Това не може да съм аз.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest