За Англия и Простотията

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue Oct 31, 2006 9:41 am

Mда...
Много от нещата, които казваш са ми... твърде познати. За добро или лошо...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 31, 2006 9:46 am

Еми за експириънс... и пари разбира се се праи тва, и тука има цигари трева и интриги ;р Бе тия идеи как да си живе човек честно в бг без Шефче или нещо рентиерство след тревата ли дойдоха :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Wed Nov 01, 2006 3:53 am

Ето ти една идейка :mrgreen:
Мен много си ме кефи :P
лошото и е че иска доста учене, докато навлезеш в материала :x
но има хлеб в нея :D
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Nov 01, 2006 8:18 am

Донякъде. Аз като финансист мога да кажа, че знам за хора, които правят доста добри пари от финансови и капиталови пазари, дори и да нямат съответното образование. От друга страна съм виждал хора с брилянтни познания по икономическа теория да се дънят тотално с търговията. Учене се иска, спор няма, но не е чак толкова сложно, колкото изглежда на пръв поглед ...
This signature is not yet rated

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Wed Nov 01, 2006 3:51 pm

начи и в англия се пафка яко...мислех, че само тука е така. А ми викат, че това било българската действителност. И кво живота ти е труден и ти веднага пропушваш тревица? Пич, супер много мои познати пушат и въпреки тва не съм се поддал - такива боклуци не му тябват на човек за да му е кеф.А ако си като една гъска която познавам, дето вика "Всичко трябва да се пробва - затова пуша и пия" начи си доста пропаднал. Ти си бил 8 месеца там и вече ангелите ти не издържат... А ако и ти не се харесваш себе си, другите едва ли ще го променят това. Единствено от теб зависи.

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Wed Nov 01, 2006 4:41 pm

Еми кво да ти кажа пич, няма да се заяждам, това дето го правя го правя за себе си, никoй друг не ми е бил крив или виновен. Между другото живота ми винги е бил труден - и тук и в БГ, просто сега напрежението ми идва в множко. И на тебе да ти минат 50-60 полета с англичани на ден и ти ще вземаш да се сдухваш. Между другото излизал ли си да работиш извън България, това ми е интересно?
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Wed Nov 01, 2006 8:56 pm

Еми не, не съм. Верно, че половината ми приятели се изнесоха в чужбина да работят и не са имали таквиз проблеми...И все пак те не работят на летище, нощна смяна. Сигурно ти е супер трудно, нема спор. Единстения начин, по който човек може да го преодолее са българските компании. Доволно честите събирания те карат да забравиш неприятното и да глеаш напред. Нотингам едва ли гъмжи обаче от наши сънародници. Напрежението сигурно е огромно, но козът не е разрешение на къвто и да е проблем. Сигурно и сам го осъзнаваш. Абе, квото и да си говорим, човек трявба да прави в живота си това, което най му харесва, защото иначе той ще бъде прахосан. Ако смяташ, че така ти харесва да живееш, тогава няма смисъл да се спори.

BaYa
Forsaken

:-)

Post by BaYa » Fri Nov 03, 2006 8:54 pm

Така, това е опит! :shock:

Май вървиииииии! :lol:

Много благодаря за кирилизаторите, но не ми кирилизирваха! И най-вече на админите. за кирилизатора!! (Специално на който ми кирилизира първият дъъълъг пост! :roll: )
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!