Гледано напоследък
Moderator: Moridin
Гледах първи епизод на Chevalier D'Eon.
Влюююююбена съм! Дотук - типична историйка с разни магийки, библейски шитз, мистерийки и заговори по времето на крал Луи 15ти. Мра си за такива неща. И ми харесва как изглежда, много е хубавко.
едит: Почнах втори епизод. Тези хора имат много особено становище относно живака.
Влюююююбена съм! Дотук - типична историйка с разни магийки, библейски шитз, мистерийки и заговори по времето на крал Луи 15ти. Мра си за такива неща. И ми харесва как изглежда, много е хубавко.
едит: Почнах втори епизод. Тези хора имат много особено становище относно живака.

Last edited by Amelia on Sun Oct 29, 2006 7:12 pm, edited 1 time in total.
- armageddon
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
Ами аз гледам на шинсен по-нискокачествения рилийз, че него го има на АнимеС. Иначе те са направили и с h264 епизодите, така че според мен е най-добре това да се тегли.
За мен не е от голямо значение какъв е рилийза бтв. Стига картината и преводът да са прилични, разбира се. Не ми трябва чак ДВД качество, особено на първо гледане на разни тепърва тръгващи анимета. Чак ако нещо ми хареса почвам да се втелявам за рилийза.
За мен не е от голямо значение какъв е рилийза бтв. Стига картината и преводът да са прилични, разбира се. Не ми трябва чак ДВД качество, особено на първо гледане на разни тепърва тръгващи анимета. Чак ако нещо ми хареса почвам да се втелявам за рилийза.
Само един ми откри сърча.
Бтв анимето се повлоши, ама ще си го догледам. Главният герой е супер мухлив,
Eh, Paris...
Бтв анимето се повлоши, ама ще си го догледам. Главният герой е супер мухлив,
- Spoiler: show
Eh, Paris...
- armageddon
- Forsaken
Изгледах FLCL,заслужаваше си определено въпреки че ми беше адски трудно да го разбера
OST-то размазва 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- JaimeLannister
- Forsaken
Харесва ти как изглежда???Amelia wrote:Гледах първи епизод на Chevalier D'Eon.

Че не съм експерт- вярно е, ама скоро по- грозно аниме не бях виждал...
Jaimе, май ще да си малцинство с това мнение
На мен ми харесва как е нарисуван, по-точно фоновете и пейзажите. Освен това, нали луд на шаренко се радва, много се кефя на ярките и разнообразни цветове - напоследък май гледам само анимета, които са нарисувани основно в убити тонове. За героите обаче не съм много сигурен, като че ли ми се виждат попретупани лицата.
В момента съм на 5-и епизод, мога да кажа само, че тайните общества май взеха да ми стават в повече. И че шевалието е пълен гей. Отвсякъде

На мен ми харесва как е нарисуван, по-точно фоновете и пейзажите. Освен това, нали луд на шаренко се радва, много се кефя на ярките и разнообразни цветове - напоследък май гледам само анимета, които са нарисувани основно в убити тонове. За героите обаче не съм много сигурен, като че ли ми се виждат попретупани лицата.
В момента съм на 5-и епизод, мога да кажа само, че тайните общества май взеха да ми стават в повече. И че шевалието е пълен гей. Отвсякъде

Elves dig rocket launchers.
- armageddon
- Forsaken
Има просто брутални фонови анимации, особено различните зали в двореца са убийствено яки. С онези светлинки и ярки цветове и други подобни.
Един от малкото минуси на анимето бих казал че опънинга е брутално безличен и изобщо не ми харесва. А Д'Еон успявам да го изтрая предимно когато е обладан от духа на сестра му.
Един от малкото минуси на анимето бих казал че опънинга е брутално безличен и изобщо не ми харесва. А Д'Еон успявам да го изтрая предимно когато е обладан от духа на сестра му.