Традиционната класация на Дарик

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

sauron
Paragon

Post by sauron » Sun Oct 22, 2006 10:02 pm

абе той Болен няма шансове да спечели, ама въпреки това и аз ще пусна една бюлетина и на втори вот. Ивъпреки че днес гласувах за дедо ти Неделчо, на втория ще пусна една за Първанов, щото ми се струва, че колкото по назад е Волен, толкова по добре. Ясно ми че тъй наречените десни лидери няма да кажат нищо смислено по въпроса, но за мен въпреки че не съм фен на Първанов, не виждам в него някакво голямо зло :wink:
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Sun Oct 22, 2006 10:30 pm

И аз ще подкрепя Първанов на ІІ тур, а гласувах за Беронов сега. Трябва да се спре психопатията възможно най-бързо.
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Oct 23, 2006 12:32 am

И аз май така :( Сидеров си е доста акцентуиран, то не че повечето от нас не сме цапнати с мокър парцал през главата, но при него е прекалено :(

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Mon Oct 23, 2006 12:34 am

то ше е страшно, ако оня стане. в атака бяха и против фентъзито писали по едно време. гадна работа.
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Oct 23, 2006 1:25 am

Freddy Krueger wrote:то ше е страшно, ако оня стане. в атака бяха и против фентъзито писали по едно време. гадна работа.
Не се излагай, Болен може и да прилича на Хитлер, но най-много да стане президент, не диктатор (поне засега), следователно ще му е леко невъзможно да забрани фентъзито, колкото и да му се ще. :lol: Да не говорим, че ако въпросният малоумник вземе властта, фентъзито ще ни е последната грижа...
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Super M
Warmage

Post by Super M » Mon Oct 23, 2006 2:30 am

На пресконференцията този път беше много добре подготвен и убедителен. Останах положително изненадан. Нямаше и помен от лудост. Всичко, което каза ми хареса. Ако продължава да го дава така, ще застана твърдо зад Воленчо на втори тур!
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Syberian
Misting

Post by Syberian » Mon Oct 23, 2006 7:28 am

Сега, аз не че съм особено веща по политическите въпроси, ама ще ти се изсмея грубо. Този път бил говорил хубаво. :roll: Ми да кажем, че по изключение си е взел медикаментите...
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

sauron
Paragon

Post by sauron » Mon Oct 23, 2006 8:06 am

абе постара се човека, за да прилъже някой и друг човек. Ама Павел Шопов отново не си беше взел лекарствата. Тъй че Волен колкото и да се прави на нормален, тези около него все ще го "издадат" :<
Where I was
Where I was

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Mon Oct 23, 2006 8:21 am

Мат, дадох го като показателно за дълбока идеологическа психопатия :lol: Иначе си прав за последната грижа :x
А за това, че говорил хубаво - ми не очакваше толкова голяма разлика и се беше посмачкал. Според мен Първанов говори много по-хубаво. :D
За сметка на това пресконференцията на десните беше фарс. ако бях на Неделчо, щях да кажа:"Вие хубаво си хортувате с Петьо и Иван, ама вече е късно, аз ще ви оставям".
Любопитно, Жоро, който щеше да бие уж с много Неделчо, никакъв го нема :twisted:
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

sauron
Paragon

Post by sauron » Mon Oct 23, 2006 8:42 am

Кой Жоро, Жоро Дантелата, aka. агент Николай- за него ли иде реч ? :mrgreen:
Where I was
Where I was

sauron
Paragon

Post by sauron » Mon Oct 23, 2006 9:25 am

бате Бойко бил пък ходил да играе тенис в неделя :monkey:
Where I was
Where I was

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Oct 23, 2006 9:56 am

Ми к'во, това, тенисът, е много полезен спорт - развива тялото и, ъъъ, тялото. И аз няма да гласувам. Оня охлюв води с над 40% над Дарт Сидериъс. Подозирам, че едва ли има нужда точно от моя глас, за да продължи да си клати комбалите още пет години. Деанам, може и на мен да ми се прииграе тенис в неделя :roll:

Ако бяха с некви резултати 38:34 да речем - тогава вероятно щях да се прежаля. Ама сега, да му наливам вода в мелницата на онова земноводно, че после да плямпа как и десният избирател бил застанал зад него - ми не, мерси. Ше зема се въздържа! :evil:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Mon Oct 23, 2006 10:18 am

Гняс на н-та степен, макар че го очаквах. Имах все пак някакви надежди, че Беронов може да стигне до балотаж. Аз гласувах за него, но мисля да се въздържа за балотажа. НИКОЙ от двамата идиоти не си заслужава усилието. А и имам проблем да преценя кой е по-вреден за България :x
Ритат ми се политици...
Elves dig rocket launchers.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 23, 2006 10:59 am

Super M wrote:На пресконференцията този път беше много добре подготвен и убедителен. Останах положително изненадан. Нямаше и помен от лудост. Всичко, което каза ми хареса. Ако продължава да го дава така, ще застана твърдо зад Воленчо на втори тур!
Осъзнай се бе! Сиди е абсолютен лунатик. И аз го слушах снощи, наистина говореше съвсем адекватно и разумно, ма той и Хитлер е говорел адекватно и разумно преди да вземе властта. То точно щот говори неща, дето всички ги харесват, и е единствената опозиция в момента, толкова му се кефят. Ма аз лично не мога да преживея ТОВА да ни представя по света, при положение, че кат си е в собствената телевизия разправя как ще импортва 2 милиона българи от Македония и Турция, баси! Твърдо щял да застане зад него...
And you can't dance with a devil on your back...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Oct 23, 2006 11:09 am

Ъъъъ, споко, няма да ни представя през света ако ще и турско да стане. Охлювът има 40 и кусур процента над него просто. То е достатъчно на втория тур само твърдите им ядра да гласуват, та Гоце да си я кюта пак как си знае. Аз затуй викам, че няма да гласувам. Първанов може да загуби единствено само ако целият му електорат внезапно се зарази със смъртоносен вирус и се нагъта. Тъй че без мен просто.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.