Neopets - малко шаренийка в сиводневието
Moderator: Moridin
- Light_Lord
- Smallfolk
Ай-Ай!
"Не, не мисля като теб. Просто този път мненията ни съвпадат."
"Пътеките на светлината"
"Пътеките на светлината"
What kind of drow are you? Settled here with all your friends?! You've let yourself be taint.
I think my enemies would disagree. Besides, having alies makes us strong, not weak.
Да, смътните ми спомени подсказват, че и аз имах някакво животинче преди отдавна. Няма как да разбера живо ли е или не, защото дори не си спомням юзърнейм или парола. Не ме грабна особено. Предпочитам да се изживявам като престъпничка в TornCity - даже си отглеждах кученца там... но те умират от глад ако не ги храниш 5-6 дни... Трябва и да се извеждат, и няма никаква полза от тях, освен ако по случайност не се окажат от тези, на които им се отключва умение да тренират. Останалите са си просто невидимо парче месо (мда, нямат си картинки).
Но, това ми убива времето напълно успешно. Друго си е да ограбваш магазини, офиси, да контрабандираш с наркотици или да хакваш банкови сметки...
Но, това ми убива времето напълно успешно. Друго си е да ограбваш магазини, офиси, да контрабандираш с наркотици или да хакваш банкови сметки...

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
- Light_Lord
- Smallfolk
Ето от къде хората се учат на истински престъпления. 

"Пътеките на светлината"
"Пътеките на светлината"
What kind of drow are you? Settled here with all your friends?! You've let yourself be taint.
I think my enemies would disagree. Besides, having alies makes us strong, not weak.
- Dark_Lord
- Smallfolk
!!!! Като стана дума за престъпления!!!!Light_Lord wrote:Ето от къде хората се учат на истински престъпления.
Не се регистрирайте през линка на Light_Lord!

А ми се води най-добър приятел!
- Light_Lord
- Smallfolk
Добавка: "Обесете го! Изгорете го на клада!"Dark_Lord wrote:!!!! Като стана дума за престъпления!!!!Light_Lord wrote:Ето от къде хората се учат на истински престъпления.
Не се регистрирайте през линка на Light_Lord!![]()
Той е мошенник от класа! Убеди ме да му купя Halloween Paint Brush, която струва 700,000 neopoints и уговорката беше да ми дава по 10k на ден докато не си изплати дълга, а той ми даде по 5к на ден и то нередовно. Сега даже спря да ми ги дава.
А ми се води най-добър приятел!
"Пътеките на светлината"
"Пътеките на светлината"
- Light_Lord
- Smallfolk
Може ли да попитам кой се е ресистрирал като blackpink_clown?
"Пътеките на светлината"
"Пътеките на светлината"