Death Note

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Post Reply
Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sun Oct 08, 2006 9:54 am

В мига, в който фиксирах събнато епизодчето и го изтеглих - гледахме снощи, мнооого е красива анимацията наистина :) Аз мангата я имам, но не съм я чела цялата, така че сега вече ще я чета ;) Че и мъжът ми се зариби :lol:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Oct 08, 2006 10:34 am

Визията е хубава, но за съжаление бях попаднала на много кофти рипнат файл. Иначе нещо не мога да го възприема още това аниме. В манга вариант по ме кефеше някак. Не ми харесва гласа на Райто - с прекалено много предихание говори. Аз си го представях по-бистър и категоричен. Шинигамито рулира. Оп и Ед тиймовете трябва да умрат в кофите - бахти гнусната дж-рок гняс! Иначе останалата музичка е много добре.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 08, 2006 10:36 am

Оп е перфектен, ендинга не съм го чул още. Иначе аз си свалям в момента втора версия на 1-ви еп., за да реша от кой събър да свалям после...

А мангата ще се почва скоро.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 08, 2006 10:49 am

бе като цяло отдавна някое аниме не ме е кефело толкова от първи епизод :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Oct 08, 2006 12:37 pm

Roland wrote:Оп е перфектен, ендинга не съм го чул още. Иначе аз си свалям в момента втора версия на 1-ви еп., за да реша от кой събър да свалям после...

А мангата ще се почва скоро.
Кажи после, според теб, коя съб група си струва повече. Не е изключено да започнат и трети да събват в последствие :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 08, 2006 12:45 pm

Еми ще свалям и ще сравнявам. Аз и с Оурана така направих, ма уви, докат Лунарци вече го завършиха, Соларци, които са точно 5 пъти по-качествени като субтитри, не са го преполовили май още :(

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Oct 09, 2006 4:26 pm

Гледах го епизода - анимацията е много красива, а и музикалният фон ми допада. Шинигамито rules! :)

Да видим нататък как ще го развият.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 09, 2006 9:26 pm

Изгледах го. Можеше да не е чак толкова църковна музиката, но определено радва епизодът. Като излезе целият сериал, ще си го изгледам с кеф.

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Sat Oct 14, 2006 11:03 pm

Ако кога въобще ще излезе тоя сериал? Или епизодче по епизодче ще правят, докато стигнем 108 (бтв колкото мангата ли ще е дълго тва?). Ако има определена дата, кажете, щот ме мързи да чета пет страници за Death Note... Аве въобще много съм неосведомен...

Syberian
Misting

Post by Syberian » Sun Oct 15, 2006 1:27 am

Предвидени са 37, но ако продължават както до сега (1 епизод = 1 глава), до никъде няма да стигнат :roll:
Всъщност, двата излезли до сега епизода са много яки, тъй че няма повод за притеснение...
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Oct 15, 2006 9:37 am

37 ще са,затова предполагам че ще покриват само първия арк от мангата,което май е по-добре за сериала :roll: Досега са по глава на епизод просто защото първите две глави са по-дълги :wink: :roll:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Aerith
E'lir

Post by Aerith » Sun Oct 15, 2006 10:18 am

CruelGoblin wrote: Ако има определена дата, кажете, щот ме мързи да чета пет страници за Death Note... Аве въобще много съм неосведомен...
Ми има си дата и тя е 13.06.2007!
Ако ви се чака до тогава > успех! :lol:

А това за първия арк навсякъде се говори, но пък кой знае ... :roll:

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Sun Oct 15, 2006 12:44 pm

Aerith wrote: Ми има си дата и тя е 13.06.2007!
Ако ви се чака до тогава > успех! :lol:

Дано тогава въобще си спомня за какво става дума :roll: ...

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Oct 16, 2006 12:33 am

гладахме, останахме впечатлени. И то много - прекрасна анимация, чудна музика и тн. Определено мн зарибяващо като за 1ви епизод, пък и досега не ми се беше случвало да подхващам ongoing аниме. Предполагам че ще ме хванат бесовете докато излезнат всички епизоди.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 16, 2006 10:14 am

Аз ше погледна още втори и трети макс, а после ще стискам зъби, докато излезе целият, и ще го гледам накуп :) Щото МАЛКО разводняване да има по средата, и го пиши бегало доброто впечатление като си чакал седмица за новия епизод, в който не става нищо.