Кой какво чете?
Moderator: Moridin
- herairness
- Jaghut Tyrant
Държа да споделя:
най-после стигнах до края на том 2-ри на "Песен за огън и лед". От средата на юли ми стоеше на нощното шкафче и биде гледана с тъга и леко отегчение, но най-после се взех в ръце и я дочетох.
Междувременно обаче изчетох първите три книги от Nights Dawn Trilogy на П. Хамилтън и искрено я препоръчвам.
най-после стигнах до края на том 2-ри на "Песен за огън и лед". От средата на юли ми стоеше на нощното шкафче и биде гледана с тъга и леко отегчение, но най-после се взех в ръце и я дочетох.
Междувременно обаче изчетох първите три книги от Nights Dawn Trilogy на П. Хамилтън и искрено я препоръчвам.
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
- JaimeLannister
- Forsaken
Е кажи ги де. Пък който са му интересни ще ги прочете...Lazy wrote:Аз чета "My 60 Memorable Games" на Робърт Фишер. Ама не знам дали на накого ще са му интересни впечатленията ми...
А аз чета "The suicidal mind". Доста интересна книга и макар да не съм съвсем съгласен със становището на автора за основната причина за самоубийствата, трябва да се признае, че защитава тезата си доста умело. А писмата на самоубийци, които са поместени са много интересни....
-
- Paragon
След като няколко дни се мотах в Ориндж-а и не намерих нищо подходящо, реших че вече е време да се запозная с творчеството на Пратчет. Взех си първата попаднала ми негова книга - Mort. Изобщо не съм запозната с този автор, не знам и коя точно част се пада тази книга, но засега доста ми харесва.
pulled out
Благодаря за инфото, Rol.
Истина е, че не познавам Пратчет, но понеже всички се изказват + за него, та аз реших да наваксам този пропуск, за да съм в час като стане дума за Пратчет. Ами толкова по-добре, че всяка книга е самостоятелна, така мога да си чета която си намеря.
А и какъв късмет, че съм нацелила точно 1-вата от дадена поредица.

pulled out
- Dark_Lord
- Smallfolk
За Пратчет имам графика с това как се четат книгата, ама е на английски. Скоро ще има и на български.
http://www.lspace.org/books/reading-ord ... r-1-25.gif
http://www.lspace.org/books/reading-ord ... r-1-25.gif