Duffer3D wrote:
Знаете ли мейтс, снощи гледах Кранк. Тия дето са го пропуснали веднага да наваксат, щото филма е ебаси дебилно-малоумния крими екшън, при това с Джейсън Стетнъм в главната роля, а тоя имам усещането че и в реклама за корнфлекс да участва пак ще е да го таковам и в култовия идиот.
Квинтесенцията на сюжета (предполагам се досещате) не представлява някакъв бог знае какъв полет на литературната мисъл и фантазия – на наш’то момче му инжектират някаква химическа помия в началото на филма и в резултат пича ще умре ако спре да се движи и да си помпа адреналин в кръвта.
Абсолютното олицетворение на „живот на скорост” както гласи клишето – ако спреш си загинал.
Като се замисли човек, посланието на филма, при все бутафорното му „Гепи”-лайк излъчване на типична екшън комедия е доста дълбоко и по житейски правдиво.
Ениуей – това което исках да намекна всъщност е, че понякога (твърде често всъщност) неистово ми се приисква да има кой и на нас в Уъркшоп да ни шибне по един Пекински коктейл в началото на месеца, че барем поне веднъж мамка му нещата да станат както трябва и проклетия брой да излезе навреме.
Често дори си мисля, че ако ВЕДНЪЖ поне ВЕДНЪЖ Уъркшоп е появи на пазара преди...кхъм сещате се кой, ще умра щастлив.
И тъй – какво ви очаква в този дежурно закъснял брой. Предполагам вече виждате, че спекулациите ви относно темата за корицата не удариха мишената – аз лично се радвам ако сме ви изненадали. Този път лобито на застъпниците за „мега як арт” vs. поддръжниците на „най-хитова игра за месеца” надделяха, основно благодарение на вашите мнения, които изказахте в анкетата, която Роланд пусна през месеца.
Аз лично съм доволен, че стана именно така. Не ме разбирайте погрешно – Геройската компания е нечовешки добра игра и напълно заслужава да е на корица, но... абе колкото и кадърен арт да предлага си остава пак добрия, стар и умопомрачително втръснал на всички ни вярвам WWII.
Акцентите на този брой май вече ги споменах накратко – две огромни фийчър-превюта за Gothic 3 и Neverwinter Nights 2 – чифт МЕГА RPG-та, които се задават със страшна сила през октомври.
В ревю секцията си имаме Company of Heroes, Bad Day L.A., El Matador, Call of Juarez , Lego Star Wars II: Original Trilogy, Broken Sword: The Angel of Death, Parawolrd, GTR2,
Just Cause, Forbiden Siren 2 и Yakuza.
Да знам, че вероятно някой от вас ще са разочаровани от отсъствието на Okami, но според г-н Коралски би било истинско престъпление един от най-артистичните гейм шедьоври на отиващата към края си 2006 да бъде изигран „на две на три”, а впечатленията от него да бъдат отразени в постен материал, написан по същата схема.
Така, че patience my young padawans, ще имате “Вълчето” си ревю soon enough…
За сметка на това, като компенсация за Okami пропуска, г-н Коралски смята да ви предостави подробен преглед на ежегодното Гейм шоу в Токио.
След конзолите в Стъф имаме още – Хардуер писан от me, myself & NVIDIA (не се шокирайте), фийчър (нещичко за Vista гейминга), Кино с бате ви Снейк и Аниме с ...абе не бате ви, само с Роланд (третата част от прегледа на легендарното студио Гибли).
Ами това е в общи линии – иначе всичките там редовни неща, които пропуснах си ги има – играта с картите продължава с пълна сила, отново имаме 2 мега-плаката, GW Best и Новини с Шрайк в това число и един Ъпкоминг лист за игрите които ще се появят през следващия месец.
А на големия въпрос: „Кога?” за съжаление не мога да дам точен отговор (вж. увода на Анонса). За сега прицелната рилийз дата е 10 октомври.
Gamers' Workshop #23
Moderator: AlDim
Gamers' Workshop #23
And you can't dance with a devil on your back...
Онзи дън ми се случи да мерна на една вестникарска бутка новият брой на ПеЦе мания. Сега виждам и новият на ГъВъ
Без да коментирам съдържанието и качествата на двете списание си задавам въпроса: "Добре бе, едно време на правеха ли по-хубави корици да го е**." Че и игрите тогава бяха по-ръбати и грозни.
Като заглавия обаче единствено ме грабва Never Winter 2. Надявам се обаче това да не е поредното MMO. нЕкой знае ли повече за тази игра или Ше ми кажете да ида и да си купя списанието

Като заглавия обаче единствено ме грабва Never Winter 2. Надявам се обаче това да не е поредното MMO. нЕкой знае ли повече за тази игра или Ше ми кажете да ида и да си купя списанието

Купи си списанието
Естествено, че не е ММО, като първата част ще е, само по... ъъъ... хубава, поне на теория. Иначе мен тая корица много ми харесва и не го казвам, защото работя там. Просто е стилна и като цветове (минимализъм ВС шарения), и като композиция (логота на игрите, татуировката и т.н.).
Що се отнася до заглавията, теб какво те вълнува по принцип?

Естествено, че не е ММО, като първата част ще е, само по... ъъъ... хубава, поне на теория. Иначе мен тая корица много ми харесва и не го казвам, защото работя там. Просто е стилна и като цветове (минимализъм ВС шарения), и като композиция (логота на игрите, татуировката и т.н.).
Що се отнася до заглавията, теб какво те вълнува по принцип?
And you can't dance with a devil on your back...
Принципно от военни заглавия като Battlefield Vietnam или Battlefield 1942. Въобще всякакви компютърни игри свързани с втората световна и Виетнам са ми слабост.
Друго заглавие, което ми е много любопитно е Unreal Tournament
Всеки следващ кърти все повече.
Но, ако питаш специално за този брой, най-много ме вълнуват Company of Heroes и NWN 2. Даже щях да задам въпроса защо на корицата вместо пича с татусите няма арт от NWN 2
Подсказаха ми обаче, че става дума за ревю
)
Друго заглавие, което ми е много любопитно е Unreal Tournament

Но, ако питаш специално за този брой, най-много ме вълнуват Company of Heroes и NWN 2. Даже щях да задам въпроса защо на корицата вместо пича с татусите няма арт от NWN 2

На мен Никола ми показа вчера Company of Heroes при тва на максимално високите настройки и играта изглежда СТРАХОТНО. Аз си падам особено много по стратегии, а това е и красиво и интересно, жалко, че иска 3Ghz процесор и май 256МБ видео карта
(което значи, че скоро няма да я видя за повече от 10 минути).

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- The Dragon
- Elder God
Не е много по темата, но нещата, които най-много са ме дразнели в Workshop-а са броеве със страшно много страници привюта. Толкова не се научиха, че само повтарят лъжите на производителите колко яка ще е играта...Идеята е да има големи превюта и после по-малки ревюта
Иначе корицата кефи.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
На мен това не ми пречи толкова, макар че определено бих предпочела нещо друго.The Dragon wrote:Ако не беше и на тема WWII.
Сега се точа на Цезар 4, само да си взема още малко РАМ!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Цезар 4? Я раздуй малко по темата, че ме заинтригува,макар че с мойта бракма май само с интерес ще си остана засега.Elayne wrote:]Сега се точа на Цезар 4, само да си взема още малко РАМ!
http://www.gamespot.com/pc/strategy/cae ... index.html
Toва трябва да ти се отваря - на мен щото не ми, но пък Gamespot така и не ми се отваря нещо
. Играта е излязла мин. месец, съвсем нова е. [Бтв и на мен едва едва ще ми върви на минималните изисквания]
Изисквания : In order to install and play Caesar IV, your system must
meet or exceed the following minimum system requirements:
MINIMUM SYSTEM REQUIRED
Intel(R) Pentium(R) 4 1.6 GHz or equivalent AMD(R) Athlon(TM) processor or higher
Windows(R) 2000/Windows XP Home or Professional (including Service Pack 2 or higher)
512 MB of RAM
64 MB video card (with Hardware T&L including Pixel Shader 1.1 or higher support)
2.0 GB of free hard disk space
CD-ROM Drive
DirectX(R) 9.0c
Mouse
Keyboard
Toва трябва да ти се отваря - на мен щото не ми, но пък Gamespot така и не ми се отваря нещо

Изисквания : In order to install and play Caesar IV, your system must
meet or exceed the following minimum system requirements:
MINIMUM SYSTEM REQUIRED
Intel(R) Pentium(R) 4 1.6 GHz or equivalent AMD(R) Athlon(TM) processor or higher
Windows(R) 2000/Windows XP Home or Professional (including Service Pack 2 or higher)
512 MB of RAM
64 MB video card (with Hardware T&L including Pixel Shader 1.1 or higher support)
2.0 GB of free hard disk space
CD-ROM Drive
DirectX(R) 9.0c
Mouse
Keyboard
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- The Dragon
- Elder God
За Цезар 4 - дойдох, видях, изтъпях, изтрих. Много по зле от 3тата част - графиката е малко подобрена, за сметка на това изискванията са зверски за това което предлага.Новостите според мен са малко, за сметка на това управлението е по-трудно.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Защо ли не се учудвам, че са се съсредоточнили върху графиката, а геймплея кучета го яли? Това май взе да става повече правило откопкото изключение.
- armageddon
- Forsaken