Хич не съм ентусиазирана нещо, защо така...Xellos wrote:Джак Спароу е вечен
30.09.2006 г.
По време на промоционната обиколка около премиерата на “Карибски пирати 2: Сандъкът на мъртвеца”, Джони Деп спомена неколкократно, че персонажът му Джак Спароу има още какво да каже на света и че не затваря вратата пред евентуални епизоди 4, 5, 6...
Президентът на “Disney Motion Pictures” Марк Зоради пък наскоро пусна слуха за предстояща четвърта част от пиратските приключения.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Изглежда обаче на нормалния възрастен човек не му пречи сериозно да се кефи на филми, правени по атракция в Дисниленд...shayhiri wrote:(Само не ми говорете за супергеройчета, моля! Би трябвало да си давате сметка, че нормален възрастен човек (мнозинството от зрителите) не може да се кефи сериозно на такава история, независимо от качеството на екранната трактовка - обикновено доста ниско и без това.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] and 4 guests