Аре на Капитан Спароу в петък.

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Sep 10, 2006 10:27 am

Само едно мога да кажа - СМЯХ! :lol: :lol: :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Sep 10, 2006 12:59 pm

Странно, че за този толкова касов филм не дойде нито един зрител освен мен, когато се наканих да го гледам някъде към края на втората седмица, и отмениха прожекцията. Можеха да имат още 2,5 долара приход ако ме бяха пуснали да го гледам сам в залата. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Sep 11, 2006 7:13 pm

Това с боксофиса вероятно трябваше да покаже високохудожествените качества на филма...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Belphegor
Farmer

Post by Belphegor » Mon Sep 11, 2006 7:15 pm

@@@
Last edited by Belphegor on Mon Mar 26, 2007 9:47 pm, edited 1 time in total.
@HdlL - Някой ден ще разбереш...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Sep 11, 2006 10:17 pm

Всъщност ако пиратите са на 3-то, Суперменът трябваше да е не на първо, ми на минус-девето...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Sep 29, 2006 11:31 pm

Джак Спароу е вечен
30.09.2006 г.

По време на промоционната обиколка около премиерата на “Карибски пирати 2: Сандъкът на мъртвеца”, Джони Деп спомена неколкократно, че персонажът му Джак Спароу има още какво да каже на света и че не затваря вратата пред евентуални епизоди 4, 5, 6...

Президентът на “Disney Motion Pictures” Марк Зоради пък наскоро пусна слуха за предстояща четвърта част от пиратските приключения.

:mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Sep 30, 2006 6:15 pm

Xellos wrote:Джак Спароу е вечен
30.09.2006 г.

По време на промоционната обиколка около премиерата на “Карибски пирати 2: Сандъкът на мъртвеца”, Джони Деп спомена неколкократно, че персонажът му Джак Спароу има още какво да каже на света и че не затваря вратата пред евентуални епизоди 4, 5, 6...

Президентът на “Disney Motion Pictures” Марк Зоради пък наскоро пусна слуха за предстояща четвърта част от пиратските приключения.

:mrgreen:
Хич не съм ентусиазирана нещо, защо така... :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Sat Sep 30, 2006 7:05 pm

С толкоз много продължения сигурно ще прецакат поредицата.. :x

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 30, 2006 7:07 pm

Еми те с едно успяха, че с повече ли няма...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 01, 2006 12:51 am

Аз пък се надявам мъртвороденият "Супермен" (май четвърта серия се явява) да откаже бащиците си от нови опити, ама май още напират, наглеците.

За пиратите е ясно. При положение, че вторият филм буквално удвои успеха на първия, а третият може дори да изтрие титаничното петно от челото на световния боксофис, трябва да са луди да не направят още серии. А ако задържат сценаристите (обратното би било самоубийство), това може да се окаже най-добрият франчайз ever - макар че и "Шрек" не е за пренебрегване.

(LOTR за нещастие не може да бъде продължен - или поне е жертва на престъпно мотаене с "Хобита" и "Силмарилиона" - Матрицата се самоунищожи, Войните се осраха, а създателите на Индиана Джоунс лапаха мухи докато главният им герой не излезе окончателно в пенсия. Пропускам ли нещо? (Само не ми говорете за супергеройчета, моля! Би трябвало да си давате сметка, че нормален възрастен човек (мнозинството от зрителите) не може да се кефи сериозно на такава история, независимо от качеството на екранната трактовка - обикновено доста ниско и без това.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Couatl
Sorcerer

Post by Couatl » Sun Oct 01, 2006 11:32 am

Бе не знам. Това 4-5-6 ми напомня на нещо и хич не съм ентусиазиран.

Бе важното е, че ще има Тексако Клане 3 :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck: :suck:
...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 01, 2006 11:36 am

shayhiri wrote:(Само не ми говорете за супергеройчета, моля! Би трябвало да си давате сметка, че нормален възрастен човек (мнозинството от зрителите) не може да се кефи сериозно на такава история, независимо от качеството на екранната трактовка - обикновено доста ниско и без това.)
Изглежда обаче на нормалния възрастен човек не му пречи сериозно да се кефи на филми, правени по атракция в Дисниленд...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 01, 2006 9:40 pm

Да, наистина визирах себе си с горния израз ("нормален възрастен човек "). :wink: Нямам право да обобщавам.

Въпросът е, че Диснилендският атракцион няма история, което отвързва ръцете на сценаристите да създадат най-добрата, на която са способни. Което в случая на Тед и Тери значи много.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 01, 2006 9:47 pm

Извинявай, ще ми развиеш ли пак абсурдните си теории за гениалността на сюжета особено на втората част? Щото ми бяха толкова смешни, че ги забравих, разбираш.

Впрочем, ВСЯКА супергероична история може да се обърна с главата нагоре. Авторите на комикси го правят нон-стоп, режисьорите също. Отново пълна свобода. Мислех си, че такъв голям авторитет в областта като теб трябва да е наясно с това...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Oct 01, 2006 10:19 pm

Я да видим тогава. :? Пример за дадености, които (според мен) обезмислят в аванс всеки опит за създаване на добра история у... айде - Супермен митоса, че ми е най-пресен (the horror :shock: ):

- гадината не мре (безсмъртен е, видиш ли)
- освен ако не му нахендрят един як криптонит (адски логично)
- и тогава пак не мре! (plothole, през която можеш да прекараш цял континент криптонит - а то май това и стана :wink: )

- хвърчи си (it's a bird, it's a plane...)
- изстрел от упор с баш тежка картечница почти насълзява окото му
- защото тялото му е "от стомана" (нали)
- а, както изглежда, и дрехите, защото не се превръщат в димящи парцали

И още една камара безумия, които, бидейки "част от легендата", са неприкосновени като сура от Корана.

Е? Аз не бих могъл да направя нормална работеща смислена история от това. Никой не може. Ето някои от постиженията на сегашния екип в потвърждение:

- единствената жена, която обича, му слага рога
- при което на него му остава само да воайорства най-мръснишки
- защото дигитално са му премахнали оная работа - "да не плаши децата"

и т.н. :neutral: