Грехота е да не гледаш
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
- CruelGoblin
- E'lir
- Interpreter
- Forsaken
В бб3-то също скука. Единственото по-интересно беше клипа с ония, дето правят чупки в кръста и пият Heineken. Иначе - компилация от "Мера според мера" и "Осъдени души", като монахът ще осиновява Паломата. Баба Вили заема 2/3 от кадъра по басмяна нощница и зяпа всичко това, а Пепи се пули в левия долен ъгъл на екрана.
А, Пацата намери пропуск в образованието си - не знае какво е позата "стоножка". Аз също
А, Пацата намери пропуск в образованието си - не знае какво е позата "стоножка". Аз също

Между другото, това Тодор не е никакъв монах, човекът е дякон и иска да става поп, не да се замонашва. За да стане свещеник не трябва да спазва целомъдрие, напротив, изискването е да се ожени. Не е католик все пак. Но няма к'во да се чудя, важното е сензации да има и глупости да се говорят
От Нова трябва да умрат!

Дърти клюкари ей ;р 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- spirit reaver girl
- Scholar
Xellos wrote:Дърти клюкари ей ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
толкова го гледам, че да се сетя кой беше, сигурно Панайот се казваspirit reaver girl wrote:чакай ,не беше ли Панайот?thunder wrote:Единствената част от Бай Брадър, която гледах, се оказа май и най-яката - момента с reveal-ването на триглавата ламяУбихме се да се хилим на физиономията на Павел

Scalpel. Sponge. Magic Wand!