Ми не знам кво точно се пише в тия теми,
Moderator: Moridin
Абе аз че ги бих, бих ги, ама не знаех, че чак за 6-ца съм действала ;)
Честито, прешъс, все така да ти върви и с кариерата по-натам :)
Честито, прешъс, все така да ти върви и с кариерата по-натам :)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Бах мама му
, с шест ли, бе? По информатика... Пък аз не мога да вържа петица за годината в моята баламска специалност... Я кажи каква е системата?
А, да, и честито де, тва магистър, дохтор и тем подобни, после шефче в някоя софтуерна компанийка, после две-три-пет-сто, после отговорник по световната компютърна сигурност и ше ни даваш да крадем от банкови сметки.

А, да, и честито де, тва магистър, дохтор и тем подобни, после шефче в някоя софтуерна компанийка, после две-три-пет-сто, после отговорник по световната компютърна сигурност и ше ни даваш да крадем от банкови сметки.

Само аз ли го виждам запретнал ръкавите на потника да бачка с пот на чело на някой строеж. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
- herairness
- Jaghut Tyrant