Здрасти на всички!
Имам малко проблеми последният месец и хич ме няма по форумите, но реших че на всяка цена трябва да ви драсна за този филм. Сори ако има топик за него, просто нямам време да чета.
Гледайте, филма е нечовешки :Д
Its All Gone Pete Tong
- PrivateRaio
- Misting
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Ами гледахме го снощи - филмът никак не е зле. Доста странно (интересно) е заснет - художествен филм с елементи на документално кино. Музиката е хубава, ако слушате такъв стил изобщо. Имаше много силни моменти като например тези с алегорията на наркотичната зависимост в лицето на един голям плюшен язовец
., както и сцената с фламенкото и така да се каже преоткриването на музиката чрез звуковите вълни.
В общи линии ОБАЧЕ, трейлърът на тоя филм е значително по-впечатляващ от самия филм
.

В общи линии ОБАЧЕ, трейлърът на тоя филм е значително по-впечатляващ от самия филм

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Всъщност е много зле 90% от него, ако не си фен на музиката.
Coke Badgera rulz де
Coke Badgera rulz де

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”