Землемория - или не можеше ли повече.
Аз пък бих отличил по-скоро "Мерлин", околкото "Язон и аргонавтите", но може би просто харесвам легендата за Мерлин повече. А пък и Джейсън Лондон ми изглеждаше много смешен като Язон, ще прощавате. Иначе съм чел и оригиналната легенда за Мерлин (или поне колкото е стигнала до наши дни), и честно казано екранизацията е доста близка до нея. То същото важи и за аргонавтите, ама с този Орфей като негър ... хм ...
This signature is not yet rated
Ако може да не се съгласяSavaTage wrote:Филмът Землемория е МАЛОУМЕН. Както и всички филми на Холмарк. Може би изключение прави Язон и аргонавтите, но да не забравяме, че там пък Орфей беше НЕГЪР!!!!!!!

Верно отдавна съм ги гледала, Землемория в частност съм я пропуснала, но поне навремето много обичах някои техни екранизации

Също така съм попадала и на съвсем приятни драми

shadow dance nikoga ne luje
Само да отбележа, че четирите телевиознни филма по разкази на Артър Конан Дойл с Мат Фрюър като Шерлок Холмс не са продукция на Холмарк, а на една канадска компания - Muse Entertainment Enterprises. Продукцията е заснета в Монреал и честно казано няма нищо общо с безумията, продуцирани от Холмарк напоследък (все пак Мерлин и Алиса са от по-ранните неща, които не са чак толкова зле). Макар че съм на път да бъда опроверган за Мерлин, тъй като Холмарк май са изтъпанчили ето това:
Merlin's Apprentice
По мненията в IMDB останах с впечатлението, че са омазали нещата сериозно този път - е, явно няма добро дело, което да не остане ненаказано.
Merlin's Apprentice
По мненията в IMDB останах с впечатлението, че са омазали нещата сериозно този път - е, явно няма добро дело, което да не остане ненаказано.
This signature is not yet rated
- Armagedon4o
- Commoner
- herairness
- Jaghut Tyrant