Shadowdance #41 на линия ;)
Moderator: Moridin
- Borizmeiko
- Misting
- Borizmeiko
- Misting
А, тука бъркаш ми се струва. Анимето не е само екшън, експлозии, битки, и придвидими романтични комедийки. Съществуват продукции които се отличават само с дизайна, визията, идеята и т.н. В частност Хак-Sign си има невероятна музика и character design които просто те карат да го гледаш. Поне аз така се чуствам.
Бе прилично е анименцето дори ако ти се блее ей така в екрана и ти се слуша музичка. Са въпрос на вкус, верно дразни яко че нищо почти не става ма все пак е част от по-голям проект. Не че проекта е много смислен
Ма си заслужава ревюто все пак. Пък има вътре в крайна сметка Puchiguso 

Пък и идеята за "да уърлдо" и всичките отношения, всички тези хора /и говеда/ дет и по форумите ги гледаме със страшна сила претворена в същите само че в свят в който още повече изпъкват истинските лица и характери. Няма значение какъв си в живота, в света ставаш истински. Поне там някой кат не те кефи мое му смачкаш директно
Ако можеш де. Къде къде по задоволително е 
Аз лично сигурно ще съм като Сора
Ще режем гърла на разни лапета тръгнали към Светлината с небивал кеф 

Има тема там в аниме мое се мести дискусия ако стане.
viewtopic.php?t=1271&highlight=hack+sign

Пък и идеята за "да уърлдо" и всичките отношения, всички тези хора /и говеда/ дет и по форумите ги гледаме със страшна сила претворена в същите само че в свят в който още повече изпъкват истинските лица и характери. Няма значение какъв си в живота, в света ставаш истински. Поне там някой кат не те кефи мое му смачкаш директно

Аз лично сигурно ще съм като Сора

Има тема там в аниме мое се мести дискусия ако стане.
viewtopic.php?t=1271&highlight=hack+sign
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”