Нормално...На Clamp e все пакСнощи иззяпах двата епизода на RG Veda OVA - та. Абсолютни никва емоция не изпитах. Нищо...

Moderator: Moridin
Нормално...На Clamp e все пакСнощи иззяпах двата епизода на RG Veda OVA - та. Абсолютни никва емоция не изпитах. Нищо...
20-и епизод е последен за този арк, следващият е рекап, който спокойно може да пропуснеш, 22-и е някакъв междинен и после започва друг арк. Само да те предупредя, че в началото главните героини на въпросния нов арк също доста дразнят, но нещата се оправят по-късно. И мен ме нервираше онова хлапе, btw.Borizmeiko wrote:@Матрим... Аз 12 Кралства го издържах някъде до 20 епизод където онова хлапе взе много да ме дразни...Кажи на кой епизод свършва този арк и започва следващия?
Само не очаквай нещо особено от сюжета и знам ли, може и да ти хареса.Oт една боза минах на друга. Започнах да гледам .хак/Знак и съм със много противоречиви чувства за сериите. От една страна много ми харесва визията, концепта и музиката
Ами за сега ми харесва...Ще видим по нататък. Днес експериментирах с AirGear....анимето....но то е даже по-голяма бозичка и от мангата. Изгледах няколко епизода но просро се раздразних...Нито битките са добри, нито героите, а да не говорим за пълния провал на ечи елементите ( не мислех че ще се дразня толкова от ечи - за цензура слагат летящи гарванчетаMatrim wrote:Само не очаквай нещо особено от сюжета и знам ли, може и да ти хареса.
Amelia, скъпа, няма как да ги преведат. Те по принцип не превеждат, защото само рипват, както вероятно добре знаешAmelia wrote:Аз пък гледам за пореден път Fumoffu-то, този път с възможно най-добрият release на КАА с h264 кодека (или квото там беше). Кристален образ! За съжаление обаче тъпаците не са превели какво пише по ветрилцата на Hayashimizu-senpai.
http://www.arenabg.com/details.php?id=49605Amelia wrote:Къде ги намери???
Искам ги!
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests