Имената, имената...
Moderator: Moridin
- herairness
- Jaghut Tyrant
Освен това Горица си е доста нормално име, само че в Сърбия, Босна или Хърватска (произнася се с ударението на първата сричка) - да не би някой от родителите и да е от такъв произход?
Edit: В тази връзка, спомних си че един съученик ходеше с едно момиче от следващия випуск, което се казваше Пролет. Не че е лошо името, ама не е много обичайно у нас - въпреки че в бивша Югославия Весна си е адски популярно ...
Edit: В тази връзка, спомних си че един съученик ходеше с едно момиче от следващия випуск, което се казваше Пролет. Не че е лошо името, ама не е много обичайно у нас - въпреки че в бивша Югославия Весна си е адски популярно ...
This signature is not yet rated
- Theodelinda
- Scholar
Абе нищо им нема на повечето имена ако изключим факта, че околните дет са им много "смешни" са за разстрел. Особено малките невинни дечица.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е на мене пък и Марфа ми звучи доста кхъм... сам да си го сложи човек при тва
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Theodelinda
- Scholar
Бих искала да се включа малко встрани от темата за смешните имена. Тъй като, все пак, говорим за имената като цяло, ......всъщност да си кажа че имам имен ден днес! И да честитя на всички Марии, Мариани, другите там производни от тях и на Панайотовците, и Деспините, които празнуват на Успение богородично своя имен ден.
И за разнообразие да ви попитам какво мислите за празнуването на именния ден, вие празнувате ли и кога
Аз лично празнувам от тази година, защото един дядо поп ми каза преди време, че именния бил дори по-важен от рождения ден А и без това от няколко години насам все ще се намери някой да ми честити , а аз все не знам че имам празник ;о)
Е, вече знам! И празнувам
Още веднъж честито на всички!
И за разнообразие да ви попитам какво мислите за празнуването на именния ден, вие празнувате ли и кога
Аз лично празнувам от тази година, защото един дядо поп ми каза преди време, че именния бил дори по-важен от рождения ден А и без това от няколко години насам все ще се намери някой да ми честити , а аз все не знам че имам празник ;о)
Е, вече знам! И празнувам
Още веднъж честито на всички!
- herairness
- Jaghut Tyrant