Котенца
Moderator: Moridin
Котенца
Извинявам се за силно ОФФ-топик темата, обаче бих искала да помоля за нещо, защото знам колко сте добрички и коткообичащи.
Имам приятелка, която е ветеринарен лекар. Днес й докараха 2 котета, женски, на 2 месеца. Трябва спешно да им се намери дом, защото иначе ще бъдат изхвърлени на улицата, според сегашните им собственици.
Можете да я намерите на тел:
0896 604 835
0888 359 102
Благодаря за търпението и се извинявам на всички, защото теми от този сорт нямат особено място тук.
Ето и снимки на разбойничките.
http://picasaweb.google.com/vilitza/Kotenca
Имам приятелка, която е ветеринарен лекар. Днес й докараха 2 котета, женски, на 2 месеца. Трябва спешно да им се намери дом, защото иначе ще бъдат изхвърлени на улицата, според сегашните им собственици.
Можете да я намерите на тел:
0896 604 835
0888 359 102
Благодаря за търпението и се извинявам на всички, защото теми от този сорт нямат особено място тук.
Ето и снимки на разбойничките.
http://picasaweb.google.com/vilitza/Kotenca
хех, стават вече така 5-6 котките дет им се търси место май
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
@@@
Last edited by Belphegor on Mon Mar 26, 2007 9:49 pm, edited 1 time in total.
@HdlL - Някой ден ще разбереш...
Идеалка, са остаа на Килуа техните да се навият на котарака
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”