Imax в Mall?
то сичко се наизнесе са, ма мое се напраи една проба тия дни поне да спестим на другите некой лев ако не е атрактвино.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Вечер по принцип няма некви удонбни, а и събота ми е неясно къде ше съм.
Четвъртък от
11:00, 13:15, 15:30, 17:45, 20:15, 22:30
?
Четвъртък от
11:00, 13:15, 15:30, 17:45, 20:15, 22:30
?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Едно предупреждение - в никакъв случай не ходете на филма за динозаврите. Един колега го е гледал, и каза че единственото хубаво нещо е било усещането за триизмерност. Ефектите изглеждали допотопни, докато историята не се препоръчва за индивиди над 10-годишна възраст.
Не че сте се засилили да го гледате, но ако случайно няма билети за другия филм, не правете същата грешка.
Не че сте се засилили да го гледате, но ако случайно няма билети за другия филм, не правете същата грешка.
This signature is not yet rated
И ква стана тя?
Ми стана събота, ако другите могат, ако не - вървете утре
. Просто утре ще се наложи да давам неопределено количество пари за лекарства и не мога да предвидя с колко приход за кино ще остана.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Еми с Петя и Тошо в 5 на входа днеска ше се чакаме. За 5;45 Океанския. Ако ме изкефи и събота мое да прескоча
.
Друг? Килуа и Жоро?

Друг? Килуа и Жоро?
EEEEEeeeй най-сетне го видехме туй чудо. Готино е
на моменти просто ти плувкат пред тебе нещата. Ма терори малко очите за тва е добре че е към 40 минути всъщност. Бе трее тия дни да се видят и динозавърите