Землемория - или не можеше ли повече.
Землемория - или не можеше ли повече.
Първите две части се оказаха доста зле реализирани от Халмарк. По трета и четвърта част има Аниме версия. Нищо против Анимето (фен) съм, и много против игралните филми на Халмарк. Обаче все си мисля, че сагата заслужава нещо повече от некадърно изпълнение и Аниме продължение.
Дори мисля, че е не е нужен някакъв титаничен бюджет, че да се получи добре ами малко повече по-сериозна работа.
Дори мисля, че е не е нужен някакъв титаничен бюджет, че да се получи добре ами малко повече по-сериозна работа.
Анимето може да е много добро, знае ли ном...
Ще видим след няколко месеца, като се появи из торент сайтовете.
Не очаквах да си почитател на Землемория и съм приятно изненадан.
За съжаление, когато един от наистина великите режисьори в киноисторията, а именно Michael Powell, е искал да заснеме филм по Землемория преди години, не е успял да осигури финансиране на проекта. А съм сигурен, че ако имаше възможност, той щеше да направи нещо страхотно.

Не очаквах да си почитател на Землемория и съм приятно изненадан.

За съжаление, когато един от наистина великите режисьори в киноисторията, а именно Michael Powell, е искал да заснеме филм по Землемория преди години, не е успял да осигури финансиране на проекта. А съм сигурен, че ако имаше възможност, той щеше да направи нещо страхотно.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Преди колко години? ЧУвал съм, че през 60-те или 70-те са искали да заснемат Властелина, но просто не е имало нито ефектите нито парите да се направи нещо толксова мащабно.
Иначе Землеморията е едно от първите фентъзи книги, които съм чел. Единствено не ми харесата че има малко "action" и широкомащабни мелета. Тогава мелетата ме кефеха
Иначе Землеморията е едно от първите фентъзи книги, които съм чел. Единствено не ми харесата че има малко "action" и широкомащабни мелета. Тогава мелетата ме кефеха

- Freddy Krueger
- Adept
- Freddy Krueger
- Adept
- armageddon
- Forsaken
Той и размерът на бюджета е леко обиден ама карай... 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- herairness
- Jaghut Tyrant
То май се получава като "Ночной дозор", който е чел книгата по-добре да не гледа филма, че доста избозява, макар че тези от Hallmark определено са с едни гърди напред ... Пък и няма какво да се лъжем, самата Урсула Ле Гуин сама си казва че версията на Hallmark e по-лоша и от пълна боза, даже сме го обсъждали в по-стари теми, мисля, така че няма какво да си говорим повече.
Който е пропуснал, мнението на Урсула Ле Гуин може да се прочете тук:
http://www.ursulakleguin.com/Index-Eart ... eries.html
Който е пропуснал, мнението на Урсула Ле Гуин може да се прочете тук:
http://www.ursulakleguin.com/Index-Eart ... eries.html
This signature is not yet rated