Стивън Кинг Томи-чукалата. Това е една много старо книжле, което наскоро ми попадна. (За да съм точна, трябва да кажа, че всъщност са 3 стари книжки).
Започнах да чета и ми стана доста странно. Знам, че Кинг пише за паранормалното и т. н., но тук става дума за извънземни и за истинcка летяща чиния, скрита в земята. Дали това е тема като за Кинг?!
Някоя чел ли е тази книжка и може ли да ми даде коментар по въпроса?
Стивън Кинг Томи-чукалата
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Invisible Child
- E'lir
окото на дракона е приказка, написана за дъщеря му :)
томичукалата я четох преди много време и тотално имах чувството, че кинг е бил в няква ужасно тежка фаза на наркомания по време на писането... някакси го нямаше това грабва-те-и-не-те-оставя-докато-не-умреш-от-глад, заради което той е hands down най-великият съвременен писател. но пък деградиралият главен герой е пич отсекъде ;-)
томичукалата я четох преди много време и тотално имах чувството, че кинг е бил в няква ужасно тежка фаза на наркомания по време на писането... някакси го нямаше това грабва-те-и-не-те-оставя-докато-не-умреш-от-глад, заради което той е hands down най-великият съвременен писател. но пък деградиралият главен герой е пич отсекъде ;-)
I walk through the streets and memorize the city
Точно така си е било, ако не се лъжа, книгата е писана в най-тежката фаза на проблемите му с алкохола и наркотиците.томичукалата я четох преди много време и тотално имах чувството, че кинг е бил в няква ужасно тежка фаза на наркомания по време на писането

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- Invisible Child
- E'lir