Абе Жужу, мацко, ма ти сериозно ли...?
Moderator: Moridin
Защо ли ми звучи толкова познато, и да, твърде силно подозираме мъжко присъствиеLola wrote:Здравейте ас сам Лола на име Корнеля Стаменова Жужу.
Моето име е чужбинско. Ас сам от прияталките на Зоя. Зоя е пренцеса на випуска и любимката на всички, тя е най-хубава, най-добра и най-красива, но може да бъде и сурова, защото знае как да раководи.
Аз сам 4 и ще бада 5 клас и много се дразня от нашите най-големи врагове - Маня Василиева и Ани Векилова които са просто едни тапачки и на никой не се харесват затова ги тормозим и бием и замергаме с разни неща когато Зоя ни каже. Колко хубава е Зоя, а нейната най-добра войн е Дора Патладжана. Така се казва, защото е много дебела и пресова лошите гаднярки и тъпите момчета при закачалките в ъгъла.
Тука дойдох, защото другаде не ме искат и не са хубави и са лоши и груби, а тук ще имам приятели и Зоя. Сега ще пиша по темите
Скъпа Лола, опасявам се че макар простотията да е повсеместно явление в България, точно в този форум не се толерираСледващия път се пробвай да си малко по-оригинална (или пък оригинален). Със здраве
Banning is my business, and my business is good:P
Thy Yanguss
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests