До какви простотии може да достигне човек...
Moderator: Moridin
До какви простотии може да достигне човек...
Визирам създанието "Lola" от нашия форум, което тук не се е проявило особено много, но се оказва, че по аниме-форумите е направо епика...
Вижте ТОЗИ топик.
Не се отчайвайте, че първите няколко страници са обикновен чат-спам, той може да се мине и по диагонала, но го минете и стигнете до по-дългите обяснения за "личността" Моргот/Лола/Лорд Нам-Кой-Си (от Сивостен)...
Аз бях потресен...
Вижте ТОЗИ топик.
Не се отчайвайте, че първите няколко страници са обикновен чат-спам, той може да се мине и по диагонала, но го минете и стигнете до по-дългите обяснения за "личността" Моргот/Лола/Лорд Нам-Кой-Си (от Сивостен)...
Аз бях потресен...
And you can't dance with a devil on your back...
Мдааам, нема скрито покрито особено ако си некъф идиот. хуу че се разпищолеви при нас нескромната му особа да стане ясно;)
Въпроснaта Лола - (Егмонтски Моргот)
http://www.bgalbum.com/displayimage.php ... 3960&pos=6
Въпроснaта Лола - (Егмонтски Моргот)
http://www.bgalbum.com/displayimage.php ... 3960&pos=6
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е не пише ли отдолу. Пешо, Инто, Крейзи и Моргот
Уф Симеоне ае намали малко шрифта на тва.
Уф Симеоне ае намали малко шрифта на тва.

Last edited by Xellos on Fri Jul 21, 2006 3:57 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
е как разбра. мене така ми посочиха де
Ахам.
Last edited by Xellos on Fri Jul 21, 2006 3:54 pm, edited 1 time in total.