Всеки, който е в течение с това какво става в Уъркшопа и е чел темите, независимо дали е участвал или не, е свободен да изкаже мнението си. Очакваме отзивите ви

Moderators: Trip, Random, Marfa
За това се сърди на абв.бг, не на насBlack_Sun wrote:Относно организацията обаче има какво още да се направи - загубихте ми дадения за участие разказ, пуснах го пак и май пак се е загубил....
Ахм, ИЗНВИНЯВАМ СЕ, но писах, че отсъствам от София! Прибрах се днес и както виждате почвам активно да пиша! Предупредил съм, Роланд! Даже ти написах лично съобщение за следващият ми разказ!!! Да не говорим, че "пътуването" ми го натресоха "от днес за утре" и нямах никакво време да реагирам!!!Roland of Gilead wrote: , а Ласт Гардиън не само не си направи труда да напише една малко по-задълбочена критика на който и да е от разказите преди своя, но и просто изчезна и така и не се появи повече след като обсъждането на произведението му приключи. Намирам го за грозно, макар че не отхвърлям възможността да има някакви обективни причини за това. Ако е така, надявам се да ги науча, за да ми се махне това кофти впечатление.
Last_Guardian wrote:Предварително се извинявам на всички, които участват в Workshop-а.
Утре сутринта заминавам и няма да имам достъп до комп с нет, някъде до 10-11...
Ще ми влезеш, вярвам, в положението. Съжалявам, че реакцията ти ми се струва пресилена, просто след като не те познавам, мога да си вадя изводи само по действията ти. Както казах, само мога да се радвам, ако са били независещи от теб причинитечасовникът на компютъра ми wrote:15 Юли 2006
Ласт, на всички им е трудно да критикуват предполагам, но за другия път викам да се стегнеш и да отговаряш по-активно в топиците. Защото е факт, че и преди да зачезнеш, пак не написа нито една критика. Нищо лично нали, но тук сме събрали не защото се имаме за големи критици и искаме да се покажем на хората, а за да сме си взаимно полезни. Тоест, критикуваш чуждите разкази, съответно получаваш критика за собствените си. Пък и това, че се стараеш да гледаш от добрата страна е хубаво нещо, но не ти е оправдание. Сори, ама така стоят нещата. За да получиш, трябва да дадеш, поне малко...Да критикувам не мога - признавам си - беше ми изключително трудно, понеже винаги се старая да намеря хубавата страна...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests