Прогнози за мачовете от Световното
Moderator: Moridin
-
- Paragon
Хе, жени, какво да ги правишBelphegor wrote:Наистина е възможно Германия и Португалия да сътворят едно голямо шоу. Все пак шансовете за титла безвъзвратно си отидоха и двата отбра нямат какво толкова да губят. Което пък означава, че би трябвало да играят по-освободено и най-сетне да се нагледаме на истински футбол на това световно. Да се надяваме![]()
Италия с техния антифутбол просто няма да ги коментирам, а за французите просто нямам думи.

- Spoiler: show
- Spoiler: show
Gone for good
Всеки отбор има за цел да спечели. Ако разправят, че са там за да покажат главно красив футбол значи лъжат.Ми то ако ако играеш в глуха защита и разчиташ само на контри се губи смисъла на играта. Плейърите се разхождат по терена и си подават топката все едно са на тренировка, въобще не си дават зор, чакат последния съдийски сигнал да ги избави от мъките и ако преди това успеят по някаква случайност да вкарат гол се счита за бонус. Ако не успеят, което е по-вероятно, разчитат на Фортуна (или по-скоро съдията) да им удари едно рамо (за предпочитане дузпа), та да продължат напред. Е, ако говорим за някой петоразряден отбор от някоя затънтена държава някъде из третия свят ще го преглътна някакси. Но отбор с амбициите да стане световен шампион поне според мен е неприемливо да се държи по този начин на терена.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Германия - Португалия - 2 : 3
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Matrim wrote:Италия - Франция 1-1 и Франция печели на дузпи.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
-
- Paragon
Мат по-скоро ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Браво на италианците. Не ме разочароваха.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
- Moridin
- Global Moderator
Важното си е, че стана читав мач 
Италия по ми харесаха в течение на шампионата, радвам се, че най-после успяха да зарежат ужасно грозния си стил от последните 9-10 години (втори по вкарани голове на световното!!!) и си стигнаха със зъби и нокти дотук. Но от друга страна Франция, които започнаха ужасно световното, наистина заслужаваха повече победата във финала, особено с играта си във второто полувреме
И жал ми стана за Трезеге, горе-долу един от тримата французи, които ме кефят
Тъй де, ха честито на жабетата, а Матераци да си пие хапчетата по-често, че доста психо го докарва

Италия по ми харесаха в течение на шампионата, радвам се, че най-после успяха да зарежат ужасно грозния си стил от последните 9-10 години (втори по вкарани голове на световното!!!) и си стигнаха със зъби и нокти дотук. Но от друга страна Франция, които започнаха ужасно световното, наистина заслужаваха повече победата във финала, особено с играта си във второто полувреме

И жал ми стана за Трезеге, горе-долу един от тримата французи, които ме кефят

Тъй де, ха честито на жабетата, а Матераци да си пие хапчетата по-често, че доста психо го докарва

This is it. Ground zero.