Мис България...
Moderator: Moridin
Последният конкурс и победителката не съм ги гледал, но все пак трябва да кажа, че не сте прави за Ивайла.
Иначе че обикновено избират разни доста несимпатични девойки,, очевидно наговорена работа.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Jaar, това е много субективно, ма ще ме прощваш, мяза на мутреса...
И не, някак е красива, но не е симпатична- нали разбираш, би я сложил да играе злата изкусителка във филм, а не главната положителна роля, не знам как да го обясня по-добре. Друг е въпросът, че някои мъже си падат по зли изкусителки:Р
И не, някак е красива, но не е симпатична- нали разбираш, би я сложил да играе злата изкусителка във филм, а не главната положителна роля, не знам как да го обясня по-добре. Друг е въпросът, че някои мъже си падат по зли изкусителки:Р
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- The Dragon
- Elder God
Тц, тц, тц и нито дума за една от най-красивите жени, които някога са избирали - Теодора Бургазлиева!?...Къде ви е добрият вкус!?
А, и един страничен въпрос - какво ще кажете за водещата на "Огледала" - Радост Стефанова? Смятам я за втората най-красива публична личност в БГ...*въпрос на лично мнение*
А, и един страничен въпрос - какво ще кажете за водещата на "Огледала" - Радост Стефанова? Смятам я за втората най-красива публична личност в БГ...*въпрос на лично мнение*
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Теди Бургазлиева винаги ми е харесвала, Ивайла Бакалова също, даже гласувах по нета за нея. А Огледала, за мен, е едно от най-дебилните предавания, водещата също много ме дразни. Има там някаква репортерка или нещо ъф дъ сорт-Нели някоя си. Много по-добре е от тая Радост и поне малко по-умна изглежда.