Йеееееее поредното световно!
Moderator: Moridin
Имаме участник познал верния отговорKillua wrote:Кристал, кажи си честно, сестра ти случайно да е гледала мача Португалия - Холндия?![]()

Въпреки всичките ми усилия някак е успяла да прегризе веригата, да се измъкне и да се докопа до телевизора

И между другото името ми е Pavlovaldo da Costa, може и да сте ме чували някъде между имената на великите

Last edited by Crystal on Mon Jun 26, 2006 6:46 pm, edited 1 time in total.
- PrivateRaio
- Misting
Нистелрой не влезе, защото пак се е цупил и се е опитвал да реди той отбора, а не Марко. Поне така казаха "разбирачите" в квартала на сътрешното кафе. Като фен на Холандия от доста годинки вече за мен световното свърши. Ако англия или кенгурата спретната нещо -добре. Но ако финала е Бразилия - Франция или Бразилия - Германия, да ме забравят като зрител, даже само с петички да играят и да свърщи 20:21 мача.
Колкото до бразилските имена, мойто е Arnaudeca Perez, факт който няма как да преживея. Отивам да се удавя в сок от хмел.
П.С. Ако си напиша малкото име Hristo, a не Christo ставам Arnaudinho. Дайте още хмелова вода.
Колкото до бразилските имена, мойто е Arnaudeca Perez, факт който няма как да преживея. Отивам да се удавя в сок от хмел.
П.С. Ако си напиша малкото име Hristo, a не Christo ставам Arnaudinho. Дайте още хмелова вода.
- PrivateRaio
- Misting
- Lubimetz13
- Mistborn
Значи, за който се дави в заблуда(визирам Muad_Dib), най-добрата полузащита на първенството я имат германците, а англичаните ако да притежават нещо положително в отбора си, това е Уейн Рууни, когато мозъчната му клетка работи. Е, и Питър Крауч, разбира се. Не разбирам как може единственият английски футболист, когото наистина харесвам, да бъде подиграван и осмиван навсякъде... Не е от мен, нали? Все тая де, откакто Майкъл Оуен изпълзя от отговорност, отборът им е оставен абсолютно на произвола на съдбата, защото един птичи мозък пролет не прави. Да вземат да спечелят купата... Хариет да пази.
май, май нямаше дузпа, поне на мен така ми се стори, все пак браво на Тоти, да му е живо и здраво крачето, пак спаси "адзурите"

Last edited by Crystal on Mon Jun 26, 2006 7:52 pm, edited 1 time in total.