Moderator: Moridin
И аз това исках да питам.... дай й да гледа и утреKillua wrote:Кристал, кажи си честно, сестра ти случайно да е гледала мача Португалия - Холндия?![]()
И двата мача бяха повече от отвратителни, доколкото успях да ги гледам. Англичаните просто си разцъкваха милите, добре че е Бекс да вкара пак гениален гол. Мачът на "силните" португалци просто не трябва да се споменава, бих го оприличил най-добре като АНТИ-ФУТБОЛ. Много е жалко да гледаш как играчи за стотици милиони евро се държат все едно са на мач от регионална група В "Северозапад" на България. Валентин Иванов, от който имах само хубави впечатления в групите беше поредният съдия на това световно, който показа, че ням психиката да ръководи мач с напрежение. Това е обективното ми мнение. Субективно: португалците са долни скапани цигани, които в момента мразя дори повече от Бразилия, но сутринта ще ми мине. Искрено вярвам и се надявам Англия да им върне както трябва и за позорното отстраняване на Холандия и за нелепите дузпи на Евро 2004. 2/3 от португалците бяха за изгонване в периода от 66та до 75та минута. Холандците, прекалено млади и без опит, последваха лошия цигански манталитет.Demandred wrote:И първото полувреме не беше чак толкова добър футбола в този мач, но пък от друга страна беше 100 пъти по-качествен от невероятно грозния мач на Англия днес, то бива безидейност и мъчене на топката от двата тима, но чак пък толкова...
Всички дишайте дълбоко и спокойно. "Жалкото английско отборче" тепърва има да показва какво може. Вярвам В Рууни, в най-добрата халфова линия на това първенство и вярвам, че хубавите неща ще се случат този път на правилните отбори, а не на долни симуланти и грубияни. Mal sehen.Demandred wrote:Валентин Иванов винаги е тотално некадърен, сигурно дава яко кинти за подкупи, за да продължава да е съдия на високо ниво.
И е меко казано нелепо да се обвиняват португалците за всичко. Два бяха за мен основните моменти, провокирали цялата корида - убийственото влизане с бутоните напред в бедрото на К. Роналдо от холандски играч в 7-та минута, което трябваше да е директен червен картон, и това, че холандците абсолютно неспортментски отказаха да върнат топката на Португалия след като тя беше изчистена в тъч, за да се окаже помощ на контузен футболист. Това изнерви Деко, който направи убийственото си влизане за първия си жълт и вече се почнаха най-грозните сцени.
Пък и, колкото и да е учудващо да види човек някой отбор да симулира много повече от Португалия, холандците го направиха. Ван Бомел особено беше меко казано жалък.
Да се надяваме, че португалците, дори и без Деко, ще успеят да отстранят жалкото английско отборче и да зарадват футболния свят, на който му писна англичаните да мъчат топката.
Users browsing this forum: No registered users and 41 guests