Таа - как ще играем? Засгеа май аз и Мор ще си бием дузпи
Айде на мач!
Moderator: Moridin
ако е за неделя 18-ти брой и мен. Качествен защитник, играя и от ляво и от дясно, щото и двата ми крака са еднакво(слаби)силни. За две бири мога да вардя като лъв, макар че на физика вече гоня Лилчо Арсов
.
В краен случай, мога да играя и като външен халф-крило, пак без значение от страната. Хубаво центрирам, ако има по-висок нападател.
Идвам със свободен трансфер, ама имам претенции за заплата(бира)
Жик так
В краен случай, мога да играя и като външен халф-крило, пак без значение от страната. Хубаво центрирам, ако има по-висок нападател.
Идвам със свободен трансфер, ама имам претенции за заплата(бира)
Жик так
Last edited by Beric on Wed Jun 14, 2006 11:36 am, edited 1 time in total.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Hah на пейнбал и Термита трудно ше ми излезе насреща. (най-малкото видима мишенна площ 2:1) От кога чакам некой да се навие. Там в Слатина даскалото не е лошо никак, миналата година бях събрал талони за 5 кинта намаление за 5 човека ма немаше ентусиасти мързели с мързелите. Иначе и драгалевци ма там трее с кола да се ходи и май е по-скъпо.
елате ми повече
http://paintballmania.bg/
Наем на оборудване за деня - 5 лева
Цена на топче - 10 стотинки
елате ми повече
http://paintballmania.bg/
Наем на оборудване за деня - 5 лева
Цена на топче - 10 стотинки
For those who come after...
ми термита редовно трепеше хора от други ИТ фирми на Драгалевци 
където не е никак лошо, но май ни трябват повечко хора за да играем там, и да, коли няма да е лошо. Ходихме от офиса 32 човека на Драгалевци и беше голям фън. И да - най-едрия колега го убивахме бързо-бързо всяка игра (аз го убих 2 пъти, хехе
)
Ади се оргънизирами пуне зъ тува
където не е никак лошо, но май ни трябват повечко хора за да играем там, и да, коли няма да е лошо. Ходихме от офиса 32 човека на Драгалевци и беше голям фън. И да - най-едрия колега го убивахме бързо-бързо всяка игра (аз го убих 2 пъти, хехе
Ади се оргънизирами пуне зъ тува
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Вижте какво, и аз в събота съм на пейнтбол и ще видите като се окажа един много скрит талант, всъщност... 
Last edited by Morwen on Wed Jun 21, 2006 7:26 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either