Гледано напоследък
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
Стелар т'ва е оная русата мадама дето постоянно реве като заклано прасе и се бие със Шин?
Не ми е ясно к'во трябва да стане за да и стана фен...
А шин...
Абе аз си се кефя най- много на Деакка (Деарка). И не мога да схвана защо тия двамата (Деакка и оня със сребристата коса (Изак?) не си ползват същите костюми от сийд, ами са с некви грозни....
Амаха...
Пък Duel и Buster къртеха мивки...
А шин...
Абе аз си се кефя най- много на Деакка (Деарка). И не мога да схвана защо тия двамата (Деакка и оня със сребристата коса (Изак?) не си ползват същите костюми от сийд, ами са с некви грозни....
Амаха...
Пък Duel и Buster къртеха мивки...
Това беше иронично подмятане, просто мнозинството от гледалите сериала не понасят слабоумната Стелар.JaimeLannister wrote:Стелар т'ва е оная русата мадама дето постоянно реве като заклано прасе и се бие със Шин?

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
MS Team 08 всъщност не е никак лош, има доста различна гледна точка към бойните действия спрямо останалите Гъндами. Няма ги епичните масови ултра-мега-мелета и разните супер еволюционни типчета, но на мен лично ми хареса идеята да се покаже как се справят обикновените войници в тази война.
Elves dig rocket launchers.
- JaimeLannister
- Forsaken
Че те да не са един или два, говорим си за 4 OST-та на SEED, още 4 OST-та на Destiny, 10 Suits (10-тия излиза на 21.04.2006), 4+4 OP, 3+4 ED, 1+1 Theme Songs, 1+1 Insert songs, 2 Symphony Albums, 1+1 Complete Best (може и да пропускам нещо), освен това, ако си манияк като мен, има и клипове към песните
. Сумарно става дума за около 2,5 GB.
Gundam SEED OSTs @Boxtorrents
Gundam SEED OSTs @Nipponsei
http://info.datacom.bg/Alexis/ <- тук съм качила Symphony SEED Destiny, Honoo no Tobira PV, Life Goes On PV, Anna ni Isshodattanoni PV;
Засега не мога да предложа повече

Gundam SEED OSTs @Boxtorrents
Gundam SEED OSTs @Nipponsei
http://info.datacom.bg/Alexis/ <- тук съм качила Symphony SEED Destiny, Honoo no Tobira PV, Life Goes On PV, Anna ni Isshodattanoni PV;
Засега не мога да предложа повече

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- JaimeLannister
- Forsaken
Преди няколко дни изгледах Fruits Basket и никак не ми се почва нов сериал, нищо, че имам няколко, които си чакат реда. Винаги чувствам някаква празнота след края на някой сериал, може би аз твърде много се задълбочавам, ама реално и след някоя страхотна книга се чувствам по същия начин. Та, сериалчето мнооооогооо ми хареса - и готините мъже(Ах
), и забавните моменти, и страхотните мисли, които някой ден май трябва да си напиша и препрочитам, току-виж съм станала по-добър човек
И тъй като не ми се гледа все още ново сериалче, реших да изгледам Beyond the clouds, който съм изтеглила от доста време, но все не стигах до него. Ами най-меко казано ми хареса филмчето, едно ми е топличко отвътре сега, малко на плач ме избива, т.е нищо ненормално. За пореден път се радвам, че открих този форум, защото гледах и прочетох много стойностни неща, за които нямаше как да разбера от друго място. Една голяяяма прегръдка за всички и спирам дотук със сълзливите истории

И тъй като не ми се гледа все още ново сериалче, реших да изгледам Beyond the clouds, който съм изтеглила от доста време, но все не стигах до него. Ами най-меко казано ми хареса филмчето, едно ми е топличко отвътре сега, малко на плач ме избива, т.е нищо ненормално. За пореден път се радвам, че открих този форум, защото гледах и прочетох много стойностни неща, за които нямаше как да разбера от друго място. Една голяяяма прегръдка за всички и спирам дотук със сълзливите истории

- herairness
- Jaghut Tyrant
аз пък най накрая изгледах мае химе-то,честно първите 15 серии едва ги издържах напрао щях си изям шапката от яд че го дърпах цял месец.ама после си заслужи гледането и със систера 8 серии седяхме кат залепени пред тв.много тъжно зе да става
- Spoiler: show
- Spoiler: show
Last edited by herairness on Tue May 30, 2006 3:11 pm, edited 1 time in total.
- armageddon
- Forsaken
http://www.steadypc.com/cgi-bin/asearch.plarmageddon wrote:Урааа! Вижда се краят! Само още към 4 часа и ще си организирам един хубав Gankutsuou маратон с 14 до 24та серия

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
- armageddon
- Forsaken
-
- Paragon
Гледах Tekken - The Movie. Голяма глупост. Загубих още един час от живота си в безмислено взиране в монитора
Gone for good