Roland of Gilead wrote:Ми не, трябва да си тъп фанатик, за да те изкефи правилно Defiance-ът. Щото в крайна сметка историята й е кълбо от loose ends, а геймплеят е трагичен. Трябва да си адски влюбен в предишните части, за да ти е приятно да я играеш ВЪПРЕКИ глупостите и аз съм си харесал тая позиция. Ама като цяло си остана разочарование в много отношения, а ако се окаже финал на поредицата, и самата поредица ще се окаже разочарование поне в някаква степен.
Ок, признавам си, че съм фанатик, който е влюбен в тази поредица
ЗА момента Defiance не съм играл(

) понеже видео картата ми е боклучка. ВИждал съм скрийнове от играта и е вярно, че камерата е малко по-особена. Но не мисля, че това ще ми попречи да се насладя на играта. Пък и още откакто играх Soul Reaver 2 се запалих толкова брутално, че не съм оставял играта дни наред. А и ми стана толкова гадно, като Сарафанския Разиел уби Янос Одрун, че докато не го убих не оставих играта^^
Специално за Soul Reaver 2 мога да кажа, че не е никак лесна игра! Седял съм на повечето пъзели в продължение на доста време. Помня как се измъчих на Air Reaver Forge
За BO2 ...мога да кажа, че е приятна. Но я няма силната история, като от SR2. Там само убиваш, храниш се, пак убиваш, пак се храниш, малко босове убиваш, после пак се храниш и пак убиваш и малко еднообразие, като цяло.
Defiace ми се играе МНОГО, защото искам да разбера какво се случва с Разиел. Разбрах, че накрая меча го поглъща, но искам да разбера защо и как^^ Та дори и камерата да е ужасна, ще я превъртя, ако се сдобия с нова видео карта:(