Ами време е и един активен лъркър като мене да се представи. Аз съм един от най-старите читатели на списанието - още ехе...от брой 5 когато Шедоуданс се хостваше от хит.бг.и Ян си търсеше хора да списват списанието. Не ми се иска да почвам да ръся суперлативи за Шедоуданс, но не мога да се стърпя - качествени материали, добре поднесени, обективни ревта и статии, рулиращи коментари. Във форума много рядко съм поствал, но иначе го преглеждам от време на време.
Няколко думи за мене....
Казвам се Славен, на 18 съм. Живея във "китното" Чикаго, САЩ. Срещам се всеки ден със простотия и тъпанарщина, защото съм в последната година на гимназията. (public hish school, anyone?) Харесвам си фентъзито, особенно ако идва във формата на тухли4ки. ( Колелото, Песента, и на4алото на първата книга за Малазан )+ избрани неща от Хоб, Пратчет и кхъм..Роулинг. От фантастиката, малко съм чел, предимно Азимов, но възнамерявам да поправя това във близката лятна ваканция. Напоследък започнах да се поувличам и от аниме. Един от приятелите ми "работи" във една anime release group и съответно си взимам бая неща от него ( FMA, Full Metal Panic, Hellsing, Ghost in the Shell)
Приет съм в един горе-долу престижен колеж ( DePaul University) където ще у4а от догодина Computer Science. Стискайте палци. Доскоро работих на едно много интересно място O'HAre Airport as a Passenger Security Assistant i Baggage Handler. Общо взето бутах бабки във wheelchairs до гейта където триябва да ходат. Имах си и радиостанция и вси4ко.

РАботата беше кофти - по цял ден си на крак и търчиш като ненормален, но в края на деня имаш малко бакшиши заедно със стандартната minimum wage).
Ъм не мога да се сетя какво още да пиша но ако имате някакви въпроси, ще се постарая да отговоря.
Peace.