Aeon Flux
Сладък беше, но имаше доста недомислици.
Хареса ми посланието във филма.
И мадамата има най-готините крака, които някога съм виждала.
Къде я видя руса?*чуди се*
Но къса коса й отива, особено с нейната прическа, макар да беше много тъпо да й пада все в очите.
Обувките кефеха, както и костюма, и имаше много красива хореография във всички случай
Хареса ми посланието във филма.
И мадамата има най-готините крака, които някога съм виждала.
Къде я видя руса?*чуди се*
Но къса коса й отива, особено с нейната прическа, макар да беше много тъпо да й пада все в очите.
Обувките кефеха, както и костюма, и имаше много красива хореография във всички случай

- Amos Trask
- Aes Sedai
Ultraviolet suks по яко да, ма и аеона-а не ме грабна с нищичко. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
-
- Paragon
Това филмче го даваха по MTV, когато бях млад и зелен (сега съм само млад
) и още тогава сторията ми се видя малко недоизмислена. Така и не разбрах тая от лошите ли е или от добрите (за героинята става въпрос), а май и тя не беше много наясно. Неочаквах и от филма да излезе нещо по-добро както и стана. Е, имаше и интересни моменти но като цяло ми се стори "изсмукан от пръстите" както каза и Amos Trask . Добре, че не дадох пари да го гледам на кино

Last edited by Hijo de la Luna on Wed May 10, 2006 12:57 am, edited 1 time in total.
Gone for good
- herairness
- Jaghut Tyrant