Последното много ме заинтригува, кога казваш се връщаш към България?ta wrote:Здравейте. Скоро ви намерих и то не можете да си представите откъде. Една мацка пусна link към списанието във форума на радио Тангра. Много ви се радвам.
Аз съм на 22 човешки години. Чувствам се с цялата си душа и сърце пловдивчанка, толкова време от живота си съм прекарала в този град. Трябва да отбележа, че това състояние продължава да ме държи и то въпреки факта, че съм родена (и малко поотрасла) в Cофия, и по настоящем се намирам някъде по течението на Рейн. Нали се сещате – онова голямото и мокрото в Германията.
Обичам много неща. Обичам да пиша, да слушам психоделик, да философствам с (не)приятели, на тъмно, за тъмните стаички в човешките ни мозици. Само да не останете с погрешна представа – “на тъмно” си значи на тъмно и нищо повече, няма много общо с телесно-половите изживявания и др. такива..
Прилично красива съм, талантлива, общителна, умна и … много скромна. А да! …и неомъжена.
За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
And you can't dance with a devil on your back...
- Theodelinda
- Scholar
-
Hijo de la Luna
- Paragon
Last edited by Hijo de la Luna on Wed Mar 21, 2007 9:17 pm, edited 1 time in total.
Gone for good
- JaimeLannister
- Forsaken
- Queen_Of_Snow
- Merchant
Благодаря за топлтото посрещане!!!
Отговарям на въпросите (малко уклончиво обаче
)
Ника ми. Та по принцип нищо не значи, но може и да е много неща едновременно, стига човек да има достатъчно въображение.
На пример може да е То (St.King), ама от женски род. Но в случая не е
. Повече обяснения за момента не ми се дават.
Смятам, че сте му дойде времето да напиша нещо по-дълго по въпроса, включващо увод, изложение и заключение, но по-нататък.
А кога се връщам-
– по-скоро отколкото би ми се искало. (Разбирай тази година).
На пример може да е То (St.King), ама от женски род. Но в случая не е
Смятам, че сте му дойде времето да напиша нещо по-дълго по въпроса, включващо увод, изложение и заключение, но по-нататък.
А кога се връщам-
Така е. Обичам си татковината. И това, което казах, наистина звучи малко противоречиво. Първите дни, които прекарах извън от вкъщи, в чужбина, бяха адски стресиращи. Преживях адски тежко езиковия шок. Но постепенно влязох в релси и започнах да се оглеждам наоколо. И видях, че има много неща за гледане. И точно по тази причина ми е мъчно. Смятам, че времето, отредено ми за престой зад граница, няма да ми стигне, за да свърша всичко, което съм си наумила. Приятелите ме изпратиха със следната заръка: "Върви, гледай и купувай(акъл)" . И аз изпълнявам стриктно поръчението.
Но и искам да се върна вкъщи, защото там са корените ми, там се е оформил светогледа ми. Сега, тук, просто вървя по един непознат за мене път и ми е интересно. Правя много грешки. Може и да изглеждам отстрани на някого като пълен лаик. Но не ме интересува много. Пътят затова е път, за да вървим по него. Той не се сърди, че го мачкаме със стъпките си.
Но и искам да се върна вкъщи, защото там са корените ми, там се е оформил светогледа ми. Сега, тук, просто вървя по един непознат за мене път и ми е интересно. Правя много грешки. Може и да изглеждам отстрани на някого като пълен лаик. Но не ме интересува много. Пътят затова е път, за да вървим по него. Той не се сърди, че го мачкаме със стъпките си.
- Theodelinda
- Scholar
- Lubimetz13
- Mistborn
Не съм от комитета по посрещането, но все пак използвам случая да поздравя с Добре дошли всички регистрирани след мен. Приятно прекарване в този форум. 
Ако имате желание можете да попълните и тази тема. Колкото повече толкова повече [инфо], както казва любимият ми анимационен герой.
Ако имате желание можете да попълните и тази тема. Колкото повече толкова повече [инфо], както казва любимият ми анимационен герой.
pulled out
- herairness
- Jaghut Tyrant